SIMONA HALEP - VICTOR IONIȚĂ, discuția decisivă care a schimbat soarta calificării în sferturi la Dubai - VIDEO

Foto: digisport.ro
Foto: digisport.ro

SIMONA HALEP - DUBAI. Simona Halep s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală de la Dubai, însă începutul meciului din optimi nu a fost deloc unul așa cum și-ar fi dorit românca de pe locul 4 WTA.

SIMONA HALEP - DUBAI. Simona Halep a început slab partida cu bulgăroaica Tsvetana Pironkova, pierzând primele opt puncte ale confruntării. Mai mult, sportiva noastră a avut șansa să egaleze 2 în primul set, dar a ratat trei mingi de break consecutive, cedând game-ul.

SIMONA HALEP - DUBAI. La 3-2 pentru adversară, Simona Halep a simțit că este dominată și i-a cerut ajutorul antrenorului Victor Ioniță.

Vezi și: COLOSAL! Simona Halep a reușit punctul zilei la Dubai - Video

"-Tot meciul asta o să facă, o să lovească puternic. Trebuie să te miști mai repede și, când lovești, dă în cross prima dată. Trebuie să schimbi, că ea dă tare și tu vrei să dai în lung de linie, ce rost are? Mai ales cu reverul, unde poți face treabă. Împinge în picioare la serviciu. Te deranjează reverul ei mult?
-Da.
-Stai jos pe picioare. Stai mai jos.
-Și când lovește moale?
-Cu dreapta alternează, ba lovește puternic, ba moale. Când intră în raliu pe cross, nu mai poate da tare. Atunci trebuie să folosești lungul de linie", a fost dialogul dintre cei doi, conform digisport.ro.

SIMONA HALEP - DUBAI. Simona Halep a ascultat sfaturile fostului antrenor al Soranei Cîrstea. A făcut două break-uri și a câștigat primul set cu 6-4, după 44 de minute. Românca a obținut până la urmă victoria, 6-4, 6-3, în 80 de minute, și s-a calificat în sferturile competiției, unde o va întâlni pe Ekaterina Makarova, cea care a eliminat-o în sferturile de la Australian Open.

Vezi aici video cu discuția dintre Simona Halep și Victor Ioniță 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel