Sighiartău, despre discuțiile din coaliție. ”Oamenii sunt exasperați”

Robert Sighiartău, despre comunicarea dintre coaliție și Executiv (Facebook)
Robert Sighiartău, despre comunicarea dintre coaliție și Executiv (Facebook)

Robert Sighiartău vrea o comunicare îmbunătățită în interiorul coaliției de guvernare 

Liberalul Robert Sighiartău și-a exprimat opinia, la B1TV, cu privire la comunicarea din coaliția de guvernare, care, în multe cazuri, este deficitară. Liderii partidelor par să nu fie pe aceeași lungime de undă. Robert Sighiartău consideră că punctul comun ar trebui să fie ”responsabilitatea”, dar și că este nevoie ca aceste discuții, aparent în contradictoriu, să se facă ”în spatele ușilor închise”. 

”Sigur că Guvernul are forța executivă și, ca măsurile să aibă susținere în Parlament și în Guvern, trebuie discutate toate lucrurile în coaliție, iar din punctul meu de vedere comunicarea trebuie îmbunătățită, a celor două partide care se află în coaliție, că ne place, că nu ne place, pentru că în acest moment de criză singurul cuvânt care trebuie să ne reprezinte – și mai ales pe cei care sunt în poziții executive – este cuvântul 'responsabilitate'. În mod normal, soluțiile trebuie dezbătute în interior, cu ușile închise, iar apoi factorii executivi trebuie să comunice aceste măsuri. Cred că este cazul să terminăm cu discuțiile acestea în exteriorul și în spațiul public pentru că nu fac bine nici României și nu fac bine nici clasei politice, mai ales noi care conducem și suntem la guvernare”, a declarat deputatul Robert Sighiartău, la B1 TV, în emisiunea ”Dosar de politician”. 

”Nimeni nu câștigă politic” 

Coaliția de guvernare, considerată de mulți ca una de ”compromis” îi pune pe parteneri, de multe ori, în opoziție, în ceea ce se declară în spațiul public. Sighiartău afirmă că, în acest moment, coaliția trebuie să se comporte unitar. 

”Eu vă spun ceea ce le-am spus și colegilor mei în Biroul Executiv, și colegilor din coaliție, să mă exprim așa, de la PSD, este un moment în care nu câștigă nimeni politic pentru că este o situație de criză. Oamenii sunt exasperați, situația la nivel global, european este complicată și din punct de vedere geopolitic, și din alte motive, și acum nimeni nu câștigă politic, este un joc cu sumă nulă. În aceste momente, trebuie solidaritate și trebuie luate cele mai bune măsuri”, a concluzionat Robert Sighiartău.

Vezi și: Dumitru Coarnă face acuzații grave. ”Este programată” băgarea României în faliment

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel