Shia LaBeouf va regiza un documentar despre Marilyn Manson

marlyn_manson
marlyn_manson

Actorul Shia LaBeouf, starul francizei "Transformers", a declarat într-o emisiune de televiziune americană că va regiza un documentar despre rockerul Marilyn Manson, informează rollingstone.com.

Shia LaBeouf a făcut această declaraţie în emisiunea "Live With Regis and Kelly". Actorul i-a mărturisit gazdei acestei emisiuni, Kelly Ripa, care a declarat că şi ea este o admiratoare a rockerului Marilyn Manson, că a avut ocazia să viziteze reşedinţa pe care muzicianul o are în cartierul West Hollywood din Los Angeles.

Marilyn Manson l-a invitat în reşedinţa lui pe Shia LaBeouf - care a regizat deja câteva videoclipuri pentru trupele Kid Cudi şi Cage - pentru a filma un documentar despre el şi despre maniera în care rockerul american înregistrează cel de-al optulea album din carieră.

"Nu există lumini în camera lui. Are nişte uşi mari metalice, iar atunci când le-a deschis, a apărut în faţa mea într-un kimono, un kimono mare şi roz. E ca un fel de «bârlog». Nu există lumini şi trebuie să te foloseşti de telefonul tău mobil pentru a te ghida prin încăpere", a declarat Shia LaBeouf.

Cel de-al optulea album de studio din cariera rockerului Marilyn Manson, al cărui titlu nu a fost deocamdată ales, va fi lansat pe piaţă în a doua jumătate a acestui an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel