Sfârșitul lumii: 23 septembrie 2017. Ce este NIBIRU sau Planeta X

Sfârșitul lumii: 23 septembrie 2017. Ce este NIBIRU. Sâmbătă, 23 septembrie 2017, este ziua dată drept sfârșitul lumii. Cea mai recentă amenințare despre Apocalipsă spune că un corp necunoscut numit Nibiru sau Planeta X se va ciocni cu Pământul pe 23 septembrie 2017.

Sfârșitul lumii: 23 septembrie 2017. Ce este NIBIRU. Noua profeție, făcută publică în urmă cu câțiva ani, dar care a început să fie distribuită masiv pe Facebook în ultimele zile, pretinde că are la bază o combinație între astronomie, cercetare științifică și pasaje biblice.

Sfârșitul lumii: 23 septembrie 2017. Ce este NIBIRU. Un numerolog creștin susține că sâmbăta viitoare va avea loc sfârşitul lumii, atunci când Nibiru se va ciocni cu Pământul.

Sfârșitul lumii: 23 septembrie 2017. Ce este NIBIRU. David Meade spune că în versetele lui Luca 21:25 – 26 se găsesc semnele că evenimentele recente, cum ar fi eclipsa de soare şi Uraganul Harvey, sunt dovezi că vine sfârşitul lumii: "Vor fi semne în soare, lună şi stele, iar pe pământ va fi suferinţă printre neamuri, încremenite de urletul mării şi al valurilor. Oamenii vor leşina de frică în aşteptarea lucrurilor care urmează să vină asupra omenirii, căci puterile cerurilor vor fi clătinate. Atunci Îl vor vedea pe Fiul Omului venind pe un nor, cu putere şi mare slavă. Când vor începe să se întâmple aceste lucruri, îndreptaţi-vă şi ridicaţi-vă capetele, pentru că răscumpărarea voastră se apropie!".

Sfârșitul lumii: 23 septembrie 2017. Ce este NIBIRU. David Meade este sigur că o planetă ( Nibiru) ne va ucide pe toţi este că acest lucru ar fi scris atât în Biblie cât şi în „Piramide".

Sfârșitul lumii: 23 septembrie 2017. Ce este NIBIRU. Inițial, adepții teoriei existenței corpului Nibiru spuneau că această catastrofă ar avea loc în mai 2003. La acel moment, nu s-a întâmplat nimic, motiv pentru care s-a făcut o nouă interpretare și au zis că sfârșitul lumii va veni în decembrie 2012, notează BBC MUNDO.

Sfârșitul lumii: 23 septembrie 2017. Ce este NIBIRU. Agenția americană responsabilă cu cercetarea aeronautică și spațială a transmis că planeta Nibiru nu există. "Este o păcăleală, o înșelătărie", scrie sursa citată care mai notează: "Dacă Nibiru sau Planeta X ar fi reală și s-ar îndrepta către Terra, astronomii ar fi cercetat-o cu cel puțin deceniu în urmă și ar fi putut fi vizibilă, dar evident, nu există".

Sfârșitul lumii: 23 septembrie 2017. Ce este NIBIRU. Jurnalistul şi fostul angajat din Ministerul Apărării din Marea Britanie, Nick Pope, a declarat că afirmaţiile apocaliptice au intenţii sinistre şi că acestea pot duce la panică. "Nibiru nu există. Lumea nu se va sfârşi pe 23 septembrie", a spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel