SFÂNTA MARIA MICĂ, 8 septembrie. Mesaje frumoase pentru sărbătoriți

În 8 septembrie creștinii catolici și ortodocși sărbătoresc Nașterea Maicii Domnului. 2,2 milioane de români își sărbătoresc ziua de nume. 

VEZI ȘI: SFÂNTA MARIA MICĂ, 8 septembrie. Tradiții și superstiții

Iată ce mesaje puteți trimite celor care-și sărbătoresc ziua de Sfânta Maria Mică: 

”Ziua numelui tău este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău. La mulți ani, Maria! 

Prietena mea, Maria, sper să rămâi mereu un spirit tânăr și plin de viață, să fim mereu împreună și să nu uităm niciodată frumoasa prietenie dintre noi. La mulți ani, Maria!

La mulți ani, Maria! Să te bucuri de viață, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulți ani, Maria!

Fie ca toate întâmplările frumoase și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Maria cât mai frumoasă!

De Sfântă Maria, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toata bunătatea și dragostea izvorâte dintr-o inimă mare. La mulți ani!

La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Îți doresc să ți se îndeplinească toate dorințele.

Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu și frumos, la fel de pur și gingaș ca tine. Îți doresc numai bine și să ai parte de toată fericirea din lume!

La mulți ani, Maria! Îngerii să-ți călăuzească pașii și Sfântă Fecioara să-ți lumineze drumul în viață!

O sărbătorim pe Fecioara Maria si te sărbătorim pe tine. Sa rămai mereu blândă, bună și drăguță cu toți cei din jurul tău!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului ”La mulți ani!”. 

La mulți ani, Maria! Îngerii să-ți călăuzească pașii iar Sfântă Fecioara să-ți lumineze drumul în viață.

Fie ca Sfântă Maria să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!

Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani şi un sincer: La mulţi ani!

La mulţi ani plini de fericire şi de împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!

Dragă prietenă/prietene, pregăteşte băutura, că venim să te urăm, este ziua ta de nume, şi la greu nu te lăsăm. La mulţi ani cu sănătate, bucurie şi de toate!

Nu-ţi urez să ai parte de bani, că ştiu că eşti descurcăreţ, nu-ţi urez nici să devii star, căci pentru oamenii din viaţa ta eşti deja o celebritate, îţi doresc să fii sănătos şi vesel, că restul vin singure! La mulţi ani, prieten drag!

Maria! Da, tu! Eşti dată în urmărire de către gaşca de prieteni, căci azi e ziua ta şi toţi vor să te ureze şi să te îmbrăţişeze! Mă alătur şi eu lor, sperând că te vom găsi, dar până una-alta, îţi zic acum: La mulţi ani!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Să ai parte numai de împliniri, iar viaţa să îţi fie o eternă sărbătoare! La mulţi ani!

La mulţi ani, Fecioara Maria să te călăuzească mereu şi să te ajute să învingi orice obstacol din viaţa ta! La mulţi ani!

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

De ziua ce-ţi surâde-n prag şi-i porţi frumosul nume, eu îţi doresc tot ce-i mai drag şi mai frumos pe lume! La mulţi ani!

Sper să rămâi mereu omul bun care eşti, iar zâmbetul să nu te părăsească niciodată. La mulţi ani!”. 

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy