Sepsi OSK, în cădere liberă. A pierdut și cu CS Mioveni în Superliga

Sepsi OSK, în cădere liberă. A pierdut și cu CS Mioveni în Superliga - Foto Pexels
Sepsi OSK, în cădere liberă. A pierdut și cu CS Mioveni în Superliga - Foto Pexels

CS Mioveni a obţinut prima sa victorie din acest sezon al Superligii de fotbal, 1-0 (0-0) cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, vineri, în deplasare, în primul meci din etapa a noua. 

Unicul gol al partidei a fost înscris de albanezul Blerim Krasniqi (53), intrat la pauză, care ratare un penalty în finalul meciului cu UTA, din etapa trecută (1-1). Gazdele au avut o bară, prin Marius Ştefănescu (24). Sepsi OSK a avut şi un gol anulat, pentru ofsaid, marcat de Alexandru Tudorie (68).

CS Mioveni e neînvinsă de trei meciuri, având o victorie şi două egaluri. Pentru Sepsi OSK a fost a treia înfrângere consecutivă.

ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - CS Mioveni 0-1 (0-0), Arena Sepsi OSK - Sfântu Gheorghe A marcat: Blerim Krasniqi (53).

Arbitru: George Cătălin Găman (Craiova); arbitri: Daniel Mitruţi (Craiova), Marius Cristian Marchidanu (Brăila); al patrulea oficial: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti) Arbitru video: Istvan Kovacs (Carei); arbitru asistent video: Ovidiu Artene (Vaslui) Observatori: Ioan Onicaş (Zalău) - CCA, Adrian Pitu (Constanţa) - LPF.

Citește și - 'U' Cluj - U Craiova 1948, derby de tradiție în Superliga / Rezultat

Citește și - FC U Craiova a învins Sepsi OSK în Superligă. Vezi unicul gol al partidei - Video

FC U Craiova a învins-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 1-0 (1-0), marţi seara, pe teren propriu, la Târgu Jiu, într-un meci din etapa a opta a Superligii de fotbal. 

Extrema belgiană Sekou Sidibe a fost pe rând înger şi demon în meciul de la Târgu Jiu: a marcat unicul gol al partidei (44), dar a fost eliminat în min. 69, pentru al doilea cartonaş galben. Sepsi OSK a avut o bară, prin Nicolae Păun (32). Fiecare echipă a avut câte un gol anulat de arbitrajul video, Claudiu Bălan (18), respectiv Alexandru Tudorie (10), ambele pentru ofsaid.

FC U Craiova venea după două eşecuri consecutive. Sepsi OSK a pierdut ultimele două partide din campionat. FC U 1948 Craiova - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 1-0 (1-0), Stadion Tudor Vladimirescu - Târgu Jiu.

A marcat: Sekou Sidibe (44). Cartonaş roşu: Sekou Sidibe (FCU, 69). Arbitru: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti), Alexandru Cerei (Cluj-Napoca); al patrulea oficial: Szabolcs Kovacs (Carei) Arbitru video: Iulian Dima (Bucureşti); arbitru asistent video: Vlad Bârleanu (Bucureşti) Observatori: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Viorel Ilinca (Piteşti) - LPF. Vezi video aici!

Citește și - Patronul Rapidului e dispus să bage și mai mult mâna în buzunar: 5 milioane de euro în următorii 5 ani doar pentru școlile de juniori

Dan Șucu, patronul echipei Rapid București, a declarat că este dispus să investească și în școlile de fotbal din România.

„Nu suntem minister, dar suntem dispuși, eu sunt dispus să investesc în continuare acolo unde există o școală de fotbal puternică, la care sunt mulți copii. O școală de fotbal care are o situație cât de cât rezonabilă din punct de vedere juridic pentru spațiul în care-și desfășoară activitatea.

Sunt dispus să investesc în limita a 5 milioane de euro în următorii 5 ani pentru a ne putea crea acest parteneriat cu fiecare școală puternică din România”, a precizat Șucu la o conferință de presă. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel