Senatorii decid dacă Oprea va fi urmărit penal

Biroul permanent al Senatului stabileşte luni când va fi dezbătută şi votată cererea privind începerea urmăririi penale în cazul fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea, transmite Agerpres.  

Cererea privind urmărirea penală a lui Gabriel Oprea în care este acuzat de ucidere din culpă în cazul poliţistului Bogdan Gigină ar putea intra pe ordinea de zi a plenului de luni sau va fi dezbătută marți. 

Programul este aglomerat din cauza unei şedinţe comune a celor două Camere care are loc la 14:30 şi la care va participa şi premierul Dacian Cioloş. 

Liderii politici ai PNL şi PSD s-au pronunţat încă de săptămâna trecută asupra modului în care membrii partidelor pe care le conduc vor vota. 

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a anunțat că liberalii vor vota la vedere, adăugând că, în opinia sa, a-l apăra pe fostul ministru de Interne "nu este un lucru sănătos".

"Decizia există, când va fi în plen acest vot, va fi dat cu bilele la vedere de către colegii mei din Senat, a spus Gorghiu.

Liderul social-democraților, Liviu Dragnea, a declarat că nu le-a indicat senatorilor cum să voteze, însă le-a solicitat să studieze cu atenție toate documentele primite de la instituțiile judiciare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel