Se întorc ninsorile. Elena Mateescu (ANM) anunță strat de zăpadă / Cum va fi vremea în București

Unsplash
Unsplash

Elena Mateescu a spus cum va fi vremea în perioada următoare.

Elena Mateescu, directorul general al ANM, a intervenit telefonic la Antena 3 CNN, marți, la emisiunea moderată de Berta Popescu, unde a spus cum va fi vremea în următoarele zile.

„Se întoarce iarna, mai ales în zona Carpaților Orientali și Meridionali, acolo unde va ninge moderat cantitativ, 10-15l/mp, se va depune strat nou de zăpadă. De asemenea, este posibil să consemnăm precipitații sub formă de zăpadă și în nordul și centrul Moldovei, dar și mixte în sudul Moldovei, Dobrogea și cea mai mare parte a Munteniei, în sudul și estul Transilvaniei.

Informarea meteorologică e valabilă până joi la ora 20:00. Vor fi și intensificări ale vântului cu rafale de 40-50 km/h, în special în est, sud-est și în zona de munte. Astăzi, intensificările vor fi și în vestul țării.

Nu în ultimul rând, din punct de vedere termic va fi o vreme mai rece decât în mod obișnuit. Maximele nu vor mai depăși 10-12 grade Celsius în extremitatea de sud-vest a țării. Minimele vor fi preponderent negative, în special în depresiuni, spre -6 grade Celsius. Și în restul regiunilor e posibil să vorbim de minime apropiate de 0 grade Celsius și chiar ușor sub 0 grade. De la mijlocul săptămânii, temperaturile vor fi ușor în creștere, astfel încât în weekendul care va veni vom consemna din nou valori de peste 17-18 grade Celsius“, a zis Elena Mateescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel