SCANDAL TOTAL la Young Boys Berna - CFR Cluj din Europa League. Ploaie de CARTONAȘE ROȘII!

sigla-cfr-cluj1
sigla-cfr-cluj1

CFR Cluj a ratat incredibil calificarea în şaisprezecimile de finală ale Europa League.  

CFR conducea cu 1-0 în min. 90, când arbitrul a dictat un penalty controversat pentru elveţieni. Arbitrul francez Benoît Bastien a arătat până la ultimul fluier trei cartonaşe roşii, două dintre ele fiind acordate pentru proteste portarului Cristian Bălgrădean şi mijlocaşul Damjan Djokovic de la CFR.

Acuzații incredibile

'Acest arbitru a fost penibil, nu găsesc alt cuvânt. A fost penibil. Noi vorbim de arbitrii de la noi, dar acest arbitru este penibil. Eu nu ştiu cum arbitrează el în Europa League, pentru că e un arbitru penibil.' a declarat fundașul lui CFR Mario Camora, la Digi Sport.

Echipa de fotbal CFR Cluj a fost eliminată din Europa League, după ce a fost învinsă cu 2-1 (0-0) de formaţia elveţiană Young Boys, joi seara, pe Stadionul Wankdorf din Berna, în ultima etapă a Grupei A. Gruparea ardeleană, care avea nevoie de victorie la Berna pentru a se califica în şaisprezecimile de finală, conducea cu 1-0 în min. 90, când arbitrul a dictat un penalty controversat pentru elveţieni, iar ulterior a eliminat alţi doi jucători ai CFR-ului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel