Scandal pe conducerea TVR. Alina Gorghiu atacă PSD

TVR falimentar. Acesta susține Alina Gorghiu că este proiectul PSD, care, se pare, devine realitate. 

Plenul reunit a respins, marţi, pentru a doua oară numirea lui George Orbean în funcţia de preşedinte-director general al SRTv.

"Aţi văzut cu toţii încă de săptămâna trecută care a fost poziţia PNL, am refuzat să generăm o criză a televiziunii publice şi votul nostru a fost unul, şi astăzi, în sensul votării celui propus de Guvern, domnul Orbean. Am anticipat încă de săptămâna trecută că PSD are alte planuri cu TVR. Proiectul acesta de care vă spuneam şi la conferinţa de presă cu TVR-ul falimentar se pare că devine realitate. A picat la foarte puţine voturi. Din nou se reia procedura. Vom decide şi noi până mâine dacă susţinem sau nu propunerea nouă', a declarat Alina Gorghiu. Copreşedintele PNL a adăugat că liberalii nu vor vota niciodată o propunere a PSD pentru această funcţie. 'Nu vom vota niciodată propunerea PSD. Şi vă mai asigur că genul acesta de politică practicat de PSD şi de domnul preşedinte Liviu Dragnea, că orice fel de instituţie publică din România trebuie să fie condusă de un pesedist, este o politică complet nesănătoasă, căreia PNL o să i se opună de fiecare dată', a mai declarat Gorghiu. Copreşedintele PNL a arătat că pentru televiziunea publică e o perioadă de criză. 'Nu are nimeni cum să facă un demers administrativ, birocratic, plăţi, utilităţi, salarii şi aşa mai departe la această televiziune. Dacă domnul Dragnea a vrut să fie responsabil şi de acest lucru, nu-mi rămâne decât să constat că este păcat că aşa se face politica de stângă în România. Noi ne-am făcut datoria, am fost astăzi o prezenţă considerabilă, voturile au fost toate în direcţia asumată de noi", a susţinut Alina Gorghiu.

[citeste si]    

Consiliul de Administraţie al SRTv va desemna miercuri dimineaţă, la ora 8:00, o nouă persoană pentru funcţia de preşedinte-director general al SRTv, după respingerea lui George Orbean. Ulterior, membrii Comisiilor reunite de cultură vor audia persoana propusă şi vor redacta un raport. Plenul comun a fost convocat la ora 10:30 pentru a da un nou vot în acest caz. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel