EXCLUSIV  Se întâmplă ACUM și AICI. Săptămână CIUDATĂ și "dinți încleștați" pentru o ZODIE: "Rugăminte MARE!"

foto: Pixabay
foto: Pixabay

Daniela Simulescu, astologul DC NEWS, a realizat previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, în săptămâna 28 septembrie - 4 octombrie. Iată ce-ți rezervă astrele. 

"Sunt niște dinți încleștați în ceea ce privește partea profesională, aveți niște temeri uimitoare, nu știți să le expuneți, însă în același timp vă purtați foarte ciudat, poate cu colegii, poate cu parteneri la locul de muncă. De ce? Pentru că aveți deja senzația că se va întâmpla ceva rău și că nu mai are rost. Vedeți voi, deja îmbrățișați un scenariu în capul vostru, vă garantez, și din cauza acelui scenariu vă purtați ciudat cu oamenii din jur. Dar, stați voi așa puțin, folosiți acest careu între Marte și Saturn care e neplăcut pe moment și gândiți-vă aici și acum. Se întâmplă ceva? Dacă nu, nu are rost să fiți așa reactiv la oamenii din jur și la situații, la evenimente și așteptați să vedeți dacă primiți o veste, o știre...

În zona socio-profesională, nu vă gândiți voi mai departe, ci lăsați să vedeți ce se întâmplă acum. De asemenea, acest careu cu Marte - Saturn, nu vă place răbdarea, știu ce zic că și eu sunt Berbec, noi ne-am născut Berbeci ca să ne grăbim, însă dacă stați săptămâna aceasta și ne uităm la cadrele vieții noastre ne vom da seama că se pregătește ceva, că urmează ceva, doar că nu avem formulă și nu are rost să ne grăbim și trebuie să ne vedem de viață. Aș avea o rugăminte mare, puteți găsi alinare în zona relațională, fie că aveți un partener, fie că nu", le spune Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, nativilor sau celor cu ascendentul în Berbec.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel