Sacrificiu inutil: A ajuns la 111 de kilograme, dar a fost înșelată

O tânără de 26 de ani a dorit să devină o femeie cu forme voluptoase, pentru a-i fi pe plac iubitului ei, astfel că în patru ani a ajuns de la 67 de kilograme la 111 kilograme. Din păcate, femeia a descoperit că iubitul a înșelat-o, însă ceea ce a șocat-o a fost faptul că toate aventurile iubitului ei au fost cu femei slabe.

Potrivit Daily Mail, britanica Cassie Payne a vrut să devină femeia visurilor pentru iubitul ei. După ce bărbatul i-a mărturisit că-i plac femeile cu forme, tânăra s-a îngrășat 44 de kilograme, în decurs de patru ani, ajungând să cântărească 111 kilograme, scrie realitateaa.net.

A avut însă un șoc după ce a descoperit că iubitul a înșelat-o cu cel puțin opt alte femei, toate slabe.

"Am fost șocată să aflu că mi-a fost infidel, însă cea mai mare lovitură a fost faptul că toate femeile cu care m-a înșelat erau slabe", a povestit britanica.

Ulterior, femeie s-a despărțit imediat de iubitul ei și s-a pus pe slăbit. Acum cântărește 57 de kilograme și este extrem de mulțumită de silueta ei.

Potrivit britanicei, la fel de mulțumit de cum arată este și fostul ei iubit cu care s-a întâlnit într-o seară într-un club: "M-a măsurat din cap până în picioare, însă nu m-a recunoscut din prima. A rămas uimit când a văzut-o și mi-a mărturisit că nu mă recunoscuse și mi-a spus că arăt uimitor. Mi-a propus să ieșim în oraș, însă l-am refuzat. Dacă citește asta, vreau să-i mulțumesc că m-a înșelat, pentru că n-am fost mai fericită în viața mea", a spus Cassie Payne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel