Ricky Martin dorește să adopte o fetiță în 2012

tatarickymartin
tatarickymartin

Cântăreţul Ricky Martin a declarat că vrea să îşi mărească familia cu o fetiţă, în 2012. Artistul consideră că adoptarea unei fetițe îl va face fericit și va fi benefic și pentru ceilalți doi fii ai săi.

Ricky Martin, în vârstă de 40 de ani, este tatăl gemenilor Matteo şi Valentino, născuţi în 2008 cu ajutorul unei mame surogat, informează contactmusic.com. În emisiunea celebrei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey din 2010, artistul a recunoscut că este homosexual, iar de atunci a devenit un veritabil model al comunităţii gay, în special în lumea latino- americană.

În cadrul unui interviu acordat revistei Latina, Ricky Martin a declarat că îşi doreşte foarte mult ca fiii săi să crească având alături o surioară.

"Cred că voi face acest lucru în partea a doua a acestui an, pentru ca diferenţa de vârstă dintre copii să nu fie prea mare. Vreau să adopt o fetiţă. Dumnezeule, mor de fericire! Însă vom vorbi despre acest lucru mai târziu. Ar fi iresponsabil din partea mea să o fac acum", a spus Ricky Martin.

Continuînd seria dezvăluirilor, Ricky Martin a mărturisit că nu intenţionează deocamdată să se căsătorească cu partenerul lui de viaţă, Carlos Gonzalez Abella.

Cântăreţul va juca, începând din luna martie, în spectacolul "Evita" de pe Broadway.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel