EXCLUSIV  Putin, ”dementul cu buton nuclear” care avea ușa deschisă în Europa și-n NATO și dansa la nunțile politicienilor europeni. Chirieac: Când dictaturile dau pe dinafară, fiertura sare pe noi toți

Vladimir Putin, la nuntă, în Austria. Karinei Kneissl în fața președintelui rus
Vladimir Putin, la nuntă, în Austria. Karinei Kneissl în fața președintelui rus

Vladimir Putin a fost acceptat de Occident și marile structuri de Putere ale lumii, fiind chiar invitat de onoare al liderilor politici din Europa. Analistul politic Bogdan Chirieac a analizat ceea ce se întâmplă astăzi din perspectiva a ceea ce s-a întâmplat până recent. 

Analistul politic Bogdan Chirieac l-a numit pe președintele rus Vladimir Putin ”un dement cu buton nuclear”, atenționând că până acum, liderul de la Kremlin a fost ”acceptat de tot Occidentul”. ”Reuniunea nu se mai numea, de mulți ani, G7, se numea G8, participa și Rusia. Exista reuniunea NATO - Rusia. Era pelerinaj la Kremlin și se ducea la Viena la nuntă, ducând cadou un cor ca cazaci, Vladimir Putin la nunta ministresei de Externe din Austria sub Guvernul Sebastian Kurz. Toate aceste lucruri nu trebuie să se mai repete.” a spus analistul politic în emisiunea ”Deferiți mass-media”. 

La nuntă a participat și Sebastian Kurz. Vladimir Putin a fost invitatul personal al Karinei Kneissl și primul invitat care a dansat cu aceasta, după dansul mirilor. Președintele rus a stat o oră la nunta șefei diplomației austriece de atunci și, la plecare, le-a scris numele ei și al mirelui pe mașină, exclamând ”Gorko!”. 

”Occidentul trebuie să schimbe fundamental politica, pentru că, iată, dictaturile, mai devreme sau mai târziu, dau pe dinafară și când dau pe dinafară, fiertura sare pe noi toți.” a atenționat Bogdan Chirieac. Analistul politic a continuat prin a sublinia: ”China ar trebui și ea să se deschidă spre democratizare, spre pluripartidism, spre toate lucrurile care, la sfârșitul zilei, așa cum sunt ele, profund imperfecte, au făcut lumea mai prosperă, mai sigură. N-am văzut ca Franța, Germania sau Marea Britanie să invadeze pe cineva”. 

Vezi mai mult de la minutul 26:45:

”Pentru numele lui Dumnezeu, acest om nu poate rămâne la putere”

Sâmbătă, în Polonia, președintele american Joe Biden l-a numit pe Vladimir Putin ”măcelar”, iar la finalul declarației făcute în Varșovia a afirmat că președintele rus nu mai poate rămâne la putere.

”Pentru numele lui Dumnezeu, acest om nu poate rămâne la putere.” a spus Joe Biden în concluziile mesajului său transmis de la Castelul Regal din Varșovia. 

Afirmația a generat imediat reacții, atât de la Casa Albă, cât și de la Kremlin. 

Citește mai mult aici: Joe Biden: ”Pentru numele lui Dumnezeu, acest om (Putin) nu mai poate rămâne la putere!”. Casa Albă și Kremlinul, REACȚII

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel