Prima ”Convenţie internaţională a blondelor” are loc la Sofia

hot-party-blonde-girls[1]
hot-party-blonde-girls[1]

Capitala Bulgariei, Sofia, este orașul gazdă a primei ”Convenții internaționale a blondelor”, care va avea loc vineri la ora 13:30(ora locală) și va cuprinde și o paradă a blondelor, sâmbătă la ora 14:00.

La evenimentul la care vor participa femei din 20 de ţări, potrivit presei bulgare, ţinuta obligatorie este un top roz cu jeanşi albi sau fustă de aceeaşi culoare şi accesorii roz. Totodată se va organiza și concursul Miss Blonde, care va avea loc la clubul Sin City, sâmbătă, de la ora 22.00. La acest concurs vor fi acordate premiul pentru cea mai frumoasă blondă şi premiul pentru cea mai inteligentă blondă.

"Suntem o ramură privilegiată a gintei feminine şi pe seama noastră se spun multe glume. Chiar şi între noi ne spunem glume cu blonde", a declarat Olga Uskova, de la International Association of Blondes.

La acest eveniment va fi prezentat şi un imn, interpretat de o cântăreaţă brunetă din Bulgaria. "Vreau doar să demonstrez tuturor că între blonde şi brunete domneşte pacea şi că ne înţelegem foarte bine între noi", a declarat, la rândul ei, cântăreaţa, al cărei nume de scenă este Klavdia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel