Poster semnat Picasso, cumpărat cu 14,14 dolari. Vezi cine l-a cumpărat

Un poster realizat de Picasso în 1958, evaluat în realitate la circa 12.000 de dolari, a fost achiziționat de un șomer american pentru infima sumă de 14,14 dolari, informează presa internațională.

Zack Bodish a achiziționat de la un  magazin de caritate al Voluntarilor Americani din Columbus, statul Ohio, un poster înrămat pentru care a plătit 14,14 doalri.

Posterul s-a dovedit a fi o lucrare a celebrului pictor Pablo Picasso, pe care apare un chip grosolan gravat pe un fundal maro, iar semnătura autorului este în limba franceză.

“Am început să tremur de emoție când am aflat. Mi-am dat seama că nu o să mă îmbogățesc, dar, totuși, cât de des găsești un Picasso original?”, a spus proaspătul proprietar.

Posterul, realizat de Picasso pentru o expoziție din 1958 organizată în Franța, valorează în realitate până la 12.000 de dolari dacă va fi vândut la o galerie de artă, iar dacă proprietarul va dori să-l vândă la licitație ar putea primi până la 6.000 de dolari.

În pofida faptului că Zack Bodish ar prefera să păstreze posterul, acesta, probabil, va opta ssă-l vândă, el pierzându-și slujba în urma cu doi ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel