Piedone, ridicat de pe aeroport și dus la audieri: Au început să înconjoare avionul cu mitraliere

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a fost reținut, în această dimineața, pe Aeroportul Otopeni. Ce a declarat, după ce a ieșit de la DNA.

"Luasem bilete să plec cu soția la Florența, cu escală la Munchen. S-a anunțat o amenințare cu bombă în avion. Urcasem în avion. Cei de la poliția de frontieră m-au întrebat dacă am uitat ceva la poartă. Am zis că nu. Am zis sigur. Am urcat în avion, avionul a stat 10-15 minute, după care a golit tot avionul că este alertă cu bombă. Am făcut din nou control și am așteptat să urc în autobuz.

A venit un domn polițist și m-a invitat să-l urmez pentru clarificări. Mi s-a adus la cunoștință că am calitate de suspect într-un dosar din 2021. M-am urcat în mașină și am venit la sediul DNA. La DNA mi s-a adus la cunoștință calitatea de suspect, că la preluarea mandatului meu n-am pus în aplicare o hotărâre de consiliu.

Nu am nici o restricție, nu am absolut nimic. În momentul în care vorbim, DNA ridică documente doar din trecut. I s-a luat costița din fasole. Cu o precizare: știm cu toții că marți este sentința finală în dosarul Colectiv. Au fost nenumărate amânări. Eu nu sunt un fugar. Imi aștept sentința cu capul sus. Piedone nu fuge din țară. Soția mi-a spus, tată, au început să înconjoare avionul cu mitraliere. Nu acuz pe nimeni. Nu sunt fugar, aștept cu demnitate sentința instanței", a spus Cristian Popescu Piedone.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel