Panică în industria muzicală. Nicki Minaj a dispărut fără urmă

Nicki-Minaj
Nicki-Minaj

Cântăreața Nicki Minaj a dispărut fără urmă spun reporterii de la mediatakeout.com, care au vorbit cu un membru al stafului cântăreței, care a declarat că apropiații artistei sunt îngrijorați de sănătatea mintală a acesteia.

Potrivit sursei celor de la mediatakeout.com, Nicki Minaj a muncit foarte mult în ultimul timp și există semne că ar fi suferit o cădere nervoasă. Se pare că artista a muncit practic aproape 24 de ore din 24 în ultima lună, pentru promovarea noului ei album.

Încordarea, stresul și extenuarea au început să o acapareze, iar săptămâna trecută, Nicki a ieșit din interviuri înainte de timpul stabilit, pentru că nu îi plăceau reporterii care puneau întrebările. Vineri, Nicki a declarat în direct la ABC că vrea să-și omoare tatăl.

Mai mult, site-ul ei de fani numărul 1, nickidaily.com, a postat muzică piratată de pe cel mai nou album al artistei, care înca nu a fost lansat oficial pe piață.

Nicki și-a sters pagina personală de Twitter. Mai mulți dintre apropiații artistei au încercat să o contacteze pe telefonul mobil, însă acesta este inchis.

Marți, artista a trimis o scrisoare către administratorii site-ului nickidaily.com:

"Dragi Barbz,

Dacă va veni vreodată clipa în care nu-mi veți mai auzi vocea, țineți minte acest lucru: vă iubesc până peste cap. Mi-ai dat putere cât pentru o viață. Sunteți cu siguranță cel mai frumos cadou al lui Dumnezeu pentru mine. Îi sunt pentru totdeauna datoare pentru voi.

(…)

Nu numai că mi-ați fost alături timp de cinci ani, dar m-ați și inspirat. Nu veți stii pobabil niciodată cât de mult imi doresc să luptați pentru visurile voastre. Vă rog! Sunteți frumoși, inteligenți și puternici. Ce vă puneți în minte (…) poate să fie și va fi al vostru. Glumele voastre, zâmbetele voastre, îmbrățișările voastre, săruturile voastre… sânii voștri… - pe toate le voi lua cu mine pentru totdeauna.

Chiar dacă vă uit numele, nu voi uita niciodata felul în care m-ați făcut să mă simt. Nu voi uita niciodată privirea voastră încarcată de dragoste și emoție. Nu voi uita niciodată lacrimile, tremuratul stânjenitor, mâinile reci ca gheața, faptul că ați stat ore în șir la cozi fără să mâncați sau să dormiți. Nu voi uita niciodată.

Dragi Brabz, lasați-i să vorbească. Am reusit".

Dupa ce au primit această scrisoare, administratorii site-ului nickidaily.com au pus punct războiului cu artista și au republicat conținutul site-ului.

Însă redactorii mediatakeout.com și fanii acesteia se tem că artista s-ar putea sinucide, mai ales că își începe scrisoarea cu cuvintele: "Dacă va veni vreodată clipa în care nu-mi veți mai auzi vocea".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel