Omul Tigru s-a sinucis

omul tigru
omul tigru

 Omul Tigru, exoticul personaj care ar fi preferat jungla animală celei umane a fost găsit mort în locuinţa sa, anchetatorii mergând pe varianta sinuciderii. Bărbatul avea 54 de ani.

Dennis Avner, americanul cunoscut sub numele de Omul Tigru, care toată viața  a fost bântuit de gândul de a deveni un tigru, a fost găsit mort în locuinţa sa din Tonopah (Nevada), iar anchetatorii au determinat ca posibilă cauză a decesului său varianta , sinuciderii

 Avea 54 de ani, cu puţin mai mult decât dublul duratei medii de viaţă a unui tigru în captivitate, care este de 26 de ani. Fost programator în Marina Militară americană, Dennis Avner a luat decizia de a se transforma în felină după o discuţie cu un şef de trib indian, care l-a îndemnat să meargă pe "calea tigrului". Astfel, el a încercat să devină într-o tigroaică, iar transformările i-au adus "multă faimă, dar niciodată noroc, după cum spun prietenii".

 Între operaţiile pe care le-a suferit, se numără modificarea liniei de creştere a părului, implant facial intradermic, care să-i permită implantul de mustăţi, tatuaje faciale, ascuţirea dinţilor, alungirea urechilor şi despicarea buzelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel