Oana Pellea, protagonista celei mai frumoase zile

300 de copii s-au distrat la Campday, eveniment organizat de Globalworth.

"Lumea mea e la fel de frumoasă ca în cărți", spune o fetiță de 12 ani al cărei univers este centrul de zi din Vălenii de Munte. Lumea ei e la fel de frumoasă ca în cărți chiar dacă nu are tabletă, Whatsapp sau mall la colțul blocului. Alexandra a venit la Campday cu două educatoare și alți 25 de copii. La atelierul de lucru manual a pictat un tricou si a scris „prieten" și „dragoste". La atelierul de construcții a văruit fațada unei case, iar Oanei Pellea i-a spus că ea în viață vrea să citească. Pentru că o face mai deșteaptă, mai înțeleaptă și mai distractivă.

O zi plină de distracție și activități creative la Campday

300 de copii cu povești ca ale Alexandrei au avut miercuri parte de o zi plină de distracție și activități creative la Campday, eveniment organizat de Globalworth, unde au participat nouă asociații și ONG-uri - Fundația Hospice - Casa Speranței, Fundația Make a Wish Romania, Asociația Ana și Copiii, Asociația Împreună Învingem Autismul, Fundația Filantropica Metropolis, Fundația Sf. Dimitrie, Asociația non-profit ProVita – pentru născuți și nenăscuți, Asociația Un Strop de Fericire și Asociația Procultura Surzilor.

"Am venit toată echipa Globalworth pentru a petrece o zi împreună cu copiii, am plantat flori, ne-am jucat, am alergat, am văruit. Este o plăcere care izvorăște din inima Globalworth ajutorul pentru acești copii și noi abia așteptăm Campday ca să petrecem o zi întreagă cu ei. Sunt acțiuni pe care încercăm să le facem de mai multe ori pe an iar în timp să urmărim evoluția acestor copii minunați. Este incredibilă fericirea pe care o vedem în ochii copiilor și modul în care ne răsplătesc prezența. Suntem fericiți că suntem alături de ei", a declarat Valentin Neagu, Director de Investiții și Piețe de Capital la Globalworth.

Oana Pellea, invitata de onoare

Copiii au avut ocazia să boxeze cu Mihai Leu, au făcut dulceață, au zugrăvit pereții viitoarei tabere de copii, au participat la ateliere de pictură și lucru manual și au plantat zeci de flori. Invitatul de onoare al zilei a fost actrița Oana Pellea care a reușit pentru mai bine de o oră să țină audiența cu sufletul la gură cu poveștile și sfaturile ei.

Campday nu este primul gest de susținere a copiilor defavorizați social și a celor cu probleme de sănătate. În ultimii ani Globalworth a susținut numeroase comunități locale, asociații caritabile, fundații de copii și spitale și a donat peste 3 milioane de euro. În total, aproximativ 4000 de familii nevoiașe se bucură de sprijin constant din partea companiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel