O rusoaică deține recordul pentru cele mai multe nașteri, 69

nadia
nadia

Recordul pentru cele mai multe nașteri este deținut de o rusoaică, ea devenind mama a nu mai puțin de 69 de copii.

Valentina Vasiliev din Rusia a avut în total 27 de nașteri, în urma cărora a adus pe lume 69 de copii, potrivit site-ului sfatulparintilor.ro. Numele femeii nu este confirmat oficial, în documentele vremii fiind trecut doar soțul acesteia – Feodor Vasiliev, cei doi trăind în secolul al XVIII-lea. Rusoaica a născut fără cezariană și anestezie 16 perechi de gemeni, 7 seturi de tripleți și 4 de qvatrupleți, între 1725 și 1765. Se presupune că din cei 69 de copii au supraviețuit doar 67.

O altă mamă cu foarte mulți copii a fost Elizabeth Greenhill. Căsătorită cu William, Elizabeth a dat naștere unui număr de 39 de copii (7 băieți și 32 de fete), doar o singură sarcină fiind gemelară.

Lapa Piagenti și sotul său Giacomo di Benincasa au avut împreună 25 de copii, cel de-al 23-lea fiind Sfânta Caterina de Siena.

Cuplul Olivia (Whitmore) Guinness și Arthur (creatorul celebrului brand de băutură irlandeză Guinness) se află, de asemenea în top, cei doi soți având împreună 21 de copii, din care doar 10 au ajuns la maturitate. Tot 21 de copii a născut și Anna Crocker, doar trei dintre ei nereușind să ajungă la anii maturității.

Recordul la sarcini multiple este deținut de o femeie din Italia, care, în 1971, în urma unui tratament de fertilitate a avut nu mai puțin de 15 copii (10 băieți și cinci băieți). DIn păcate, niciunul dintre ei nu a supraviețuit la naștere

Recordul oficial pentru cel mai mare numar de fetusi il detine o femeia din Italia, care, in 1971, a avut in urma unui tratament de fertilitate nu mai putin de 15 copii (10 fete si 5 baieti). Niciunul dintre ei nu a supravietuit la nastere.

Cei mai mulți copii născuti vii și care au supraviețuit sunt “opera” Octo-Mamei, Nadya Denise Doud-Suleman (foto), care în ianuarie 2009, a născut opt copii. Nadya mai avea alți 6 copii mici, toți născuți în urma fertilizarilor in vitro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel