EXCLUSIV  Miniștri GUVERN Dăncilă. Dide și Cârstoiu, protestatari: Cine să plece și cine să rămână

Scutaru Cristina / 19 ian 2018 / 14:04 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Tudor Cârstoiu și Cristian Mihai Dide, doi celebri protestatari, invitați la interviurile DC News, au fost întrebați care dintre miniștrii Guvernului Tudose ar trebui menținuți în funcție după venirea Vioricăi Dăncilă în fruntea Executivului.

Cristian Mihai Dide a spus că miniștrii Carmen Dan și Liviu Pop ar trebui să facă un pas în spate.

"Aș vrea să încep cu oamenii care ar trebui să plece neapărat din Guvern. În primul rând, ar trebui să plece Carmen Dan, ministrul de Interne, și Liviu Pop, ministrul Educației. Sunt două elemente care nu au ce căuta în Guvern. Sunt mult prea lipsiți de profesionalism și de demnitate pentru a putea reprezenta două ministere atât de importante. Cât despre ceilalți, nu mă pot pronunța", a spus Cristian Mihai Dide la interviurile DC News.

Pe de altă parte, Tudor Cârstoiu consideră că ministrul Agriculturii, Petre Daea, ar trebui să rămână și în Guvernul Dăncilă.

"Ca să fiu puțin ironic, eu vreau să fie menținut domnul Petre Daea. Vrem să avem, în continuare, un element amuzant de care să ne bucurăm și să râdem cu plăcere când îi auzim declarațiile", a zis Tudor Cârstoiu la DC News. 

Iată răspunsul integral:


Te-ar putea interesa






Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27