Mihai, nu mor caii când vor câinii!

razvan-dumitrescu
razvan-dumitrescu

Un gând bun tuturor cititorilor, prietenilor și telespectatorilor! Un gând bun în primul rând pentru Mihai Gâdea, nevoit să țină piept, prin poziția pe care o are, asaltului pe care cei speriați de adevăr îl dau acum asupra Antenei 3. Prietenului și colegului meu îi spun ceea ce mi-au spus mereu părinții și s-a verificat în nenumărate rânduri: nu mor caii când vor câinii!

Îmi aduc foarte bine aminte cum aceleași structuri au încercat să scoată de pe piață jurnaliști incomozi, ne-au gonit practic de la Realitatea, i-au scos de pe post pe Adi și Oana, în ciuda audiențelor, au scindat stația și au avut grijă să o dea pe mâini “bune” și să transforme o parte din ea în ceva mai oribil decât OTV! Unii spun că de aia trebuia să dispară postul lui Dan Diaconescu, ca să facă loc stației al cărui nume nu-l voi pronunța acum,  pentru că în momentul în care scriu aceste rânduri nu am la mine pastilele care taie greața!

 Cei care au derulat acea operațiune au calculat greșit, pentru că acei ziariști au găsit un loc în care se pot exprima, și asta datorită lui Mihai Gădea! Dorind să omoare presa liberă, slugile sistemului ticăloșit au creat exact reversul!

 Ne-au întărit, ne-au concentrat într-un singur loc, la Antena3! Telespectatorii au înțeles cum stau lucrurile, ce se întâmplă, de ce se întâmplă și ne-au acordat încrederea lor. Acest post a ajuns cel mai credibil din România și cineva s-a speriat! Așa se explică ceea ce vedeți și auziți în aceste zile, așa se explică mizeriile pe care un consilier prezidențial le posta pe Facebook și, dacă stăm să analizăm lucrurile cu calm și la rece, vom înțelege că ceea ce fac ei acum nu e un semn de putere, ci unul de slăbiciune! E dovada că sunt disperați și din disperare nici măcar nu au grijă să salveze aparențele.

 Așa procedează cei care sunt pe cale să piardă controlul, iar toată tevatura asta e pe undeva benefică pentru că ne permite să developăm felul în care ei lucrează, instituțiile pe care le folosesc și de care se folosesc în această operațiune, pe scurt, ne ajută să vedem în toată splendoarea cozile de topor angenate în această mizerie!

 Cei care cred că în felul ăsta ne sperie vor avea o mare surpriză. În ceea ce mă privește, nu pot să fiu altfel pentru că  mi-ar fi silă de mine când mă pregătesc să ies din casă și mă uit în oglindă, iar dacă și-au imaginat că pe Mihai, Oana, Adi, Radu, Dana sau Mircea îi pot intimida cu astfel de mizerii, înseamnă că au calculat din nou greșit și când vor termina operațiunea vor constata că și-au ceat de fapt o problemă și mai mare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel