Michael Douglas, inclus pe lista celebrităților care va înmâna un premiu Oscar

Michael Douglas ast Cannes
Michael Douglas ast Cannes

Celebrul actor Michael Douglas va fi prezent, duminică, 26 februarie, la gala decernării premiilor cinematografiei americane, pentru a înmâna unul dintre râvnitele premii Oscar.

Michael Douglas a fost inclus pe lista celebrităţilor care vor oferi premii la Gala Oscar organizată duminică la teatrul Kodak din Hollywood.

Zvonurile referitoare la faptul că celebrul actor va anunța cel mai important premiu al serii – Cel mai bun film, nu a fost confirmat de organizatorii ceremoniei, urmând să anunțe astfel de detalii în seara spectacolului.

Căsătorit de peste 10 ani cu Catherine Zeta Jones, Michael Douglas a reușit performanța de a urca pe scena teatrului din Hollywood pentru a primi distinsa statuetă de două ori: pentru cel mai bun actor în 1987 (Wall Street) și cel mai bun film în 1975, pentru One Flew over the Cuckoo’s Nest, unde a activat în calitate de producător.

Celebrul actor se alătură unei lungi liste de prezentatori, care îi mai cuprinde pe Halle Berry, Rose Byrne, Bradley Cooper, Tom Cruise, Penelope Cruz, Cameron Diaz, Tom Hanks și Angelina Jolie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel