#metoo. Rimaru, Călin Ionescu, concediat

Agenţia de publicitate Centrade Cheil i-a încheiat contractul lui Călin Ionescu, cofondator al trupei de hip hop R.A.C.L.A.

Anunțul agenției vine după ce mai multe tinere au povestit recent pe Facebook, în cadrul campaniei #metoo, că Rimaru şi-a folosit funcţia pe care o ocupă la agenţia Centrade Cheil, unde era group creative director, pentru a le face avansuri pe platforma de socializare şi că a folosit un limbaj agresiv, ameninţându-le şi jignindu-le. 

”Dragi prieteni, revenim pe tema discuţiei #metoo cu următoarea declaraţie. În ultimele zile, am analizat cu atenţie situaţia şi numărul mare de acuzaţii primite la adresa lui Călin Ionescu din afară agenţiei. Pe baza tuturor acestor informaţii, managementul Centrade | Cheil a avut o întâlnire cu Călin Ionescu, în urma căreia s-a hotărât ca, începând de astăzi, contractul de muncă al lui Călin Ionescu să înceteze.  Poziţia agenţiei în această privinţă a fost mereu clară. Protecţia şi demnitatea colegilor noştri şi demnitatea umană, în general, rămân prioritare pentru noi. Centrade | Cheil descurajează şi condamnă orice formă de comportament ofensator atât în spaţiul privat, cât şi în spaţiul public”, arată mesajul publicat pe Facebook de Centrade Cheil.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel