Mesajul acestui bărbat a emoționat Internetul -VIDEO

Într-un video emoționant postat pe Internet, un tânăr de 22 de ani din Brooklyn și-a arătat, pentru prima dată, trupul întregii lumi.

Bărbatul, însă, a primit un sprijin deosebit din partea întregii comunități online, scrie „Huffington Post”.

„Am slăbit 123 de kilograme în ultimii șase ani. Când aveam 16 ani, aveam 224 de kilograme. Sunt un fan înfocat al gândirii pozitive cu privire la aspectul fizic, dar niciodată nu am arătat nimănui cum arată trupul meu, cu excesul de piele. Nu am făcut asta niciodată și sunt foarte, foarte speriat”, a spus bărbatul.

Diaz a slăbit cu ajutorul unui inel gastric, dar și cu diete și sport. Însă, așa cum susține acesta, niciun fel de efort fizic nu l-a ajutat să elimine pielea în exces.

„De fiecare dată când dorm cu cineva nou sau sunt undeva, la plajă, spre exemplu, și trebuie să îmi scot tricoul, nu pot”, explică el, printre lacrimi.

Tânărul, care a scris despre pierderea sa în greutate pe toate rețele de socializare, a spus că s-a hotărât să facă acest video deoarece și-a dorit să fie sincer în privința drumului dificil pe care l-a urmat. De asemenea, el dorește să îi încurajeze și pe alții să se iubească pe sine.

„Cred că este important să ne iubim trupurile în care trăim, chiar dacă nu ne place de noi în totalitate. Deși de-a lungul timpului am scris despre asta, niciodată nu mi-am arătat pielea în exces, nimănui. Simțeam că mă mint și pe mine și pe ceilalți. Nu puteam să le spun altora să se iubească așa cum sunt din moment ce eu mă ascundeam și îmi era rușine de felul în care arăt”, susține el.

Video-ul nu a fost ușor de realizat

„Sunt speriat că oamenii vor crede că sunt urât. Sunt atât de speriat că vor exista reacții negative și voi fi judecat. Sincer, am fost îngrozit să postez acest filmuleț”, recunoște bărbatul.

Într-adevăr, Diaz a primit multe comentarii negative după postarea video-ului, dar cei mai mulți au apreciat gestul său.

O campanie pentru strângerea de fonduri pentru o operație de îndepărate a pielii sale în exces a devenit virală, astfel că, în doar două zile, s-au strâns 47.000 de dolari.


„Am fost atât de speriat de modul în care voi fi privit de ceilalți dar, acum, încrederea mea în umanitate a fost restabilită”, a spus acesta pentru ABC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel