Madonna, presată să accepte cea de-a treia cerere în căsătorie

madona
madona

Regina muzicii pop, Madonna este supusă unei presiuni emoționale, întrucât iubitul său, Brahim Zaibat, insistă să-și unească destinele, aşa că a pus piciorul în prag şi a cerut-o pe artistă în căsătorie, potrivit site-ul metro.co.uk.

Propunerea, din urma cu câteva săptămâni, a actualului său iubit, Brahim Zaibat, după o relaţie de aproape doi ani, a luat-o prin surprindere pe Madonna, caruia nici până nu i-a oferit acestuia un răspuns concret.

După experiența acumulată în două mariaje eșuate, prima cu actorul Sean Penn, cu care a fost căsătorită doi ani, iar cea de a doua cu regizorul Guy Ritchie, timp de opt ani, Madonna declarase public că nu se mai mărită. În 2009, la finele celui de-al doilea divorț, cântăreața declara că mai bine preferă să fie lovită de tren decât să se mai căsătoarească vreodată.

Acum, ea se află în mare dificultate, deoarece încă nu știe ce răspuns să ofere la cea de-a treia treia cerere în căsătorie.

"Ea este foarte fericit cu Brahim, cu toate că prietenii ei nu sunt sigur că ea este gata pentru căsătorie din nou."

Surse din apropierea artistei susțin că, în ciuda faptului că Madonna este foarte fericită cu Brahim, prietenii ei nu sunt siguri dacă ea este pregătită pentru o nouă căsătorie. Potrivit acestora, nu vârsta e cea care o opreşte pe artistă să ofere un răspuns, iubitul ei fiind cu 29 de ani mai tânăr, ci teama de căsătorie.

Madonna are o temere în a trăi pe cont propriu, iar faptul  că iubeşte un bărbat mai tânăr îi oferă divei, în vârstă de 53 de ani, mai multă energie, dar și sentimentul că se simte mai tânără, susțin apropiații vedetei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel