Lungmetrajul 'In The Tall Grass' va inaugura SITGES - International Fantastic Film la 3 octombrie

Filmul produs de Netflix 'In The Tall Grass', în regia lui Vincenzo Natale şi bazat pe o povestire a lui Stephen King şi Joe Hill, va inaugura la 3 octombrie SITGES - International Fantastic Film Festival din Catalonia, au informat joi organizatorii citaţi de EFE

Este vorba de un un film horror claustrofobic cu elemente supranaturale, o ecranizare a povestirii cu acelaşi nume scrisă de Stephen King şi de fiul său Hill şi care a fost publicată în două părţi de revista Esquire în 2012.

Protagoniştii sunt doi fraţi, Becky şi Cal, care după ce aud plânsetul unui copil cerând ajutor, intră într-un câmp acoperit de o iarbă înaltă din Kansas unde rămân prinşi de "o forţă sinistră care îi dezorientează şi îi desparte".

Izolaţi de restul lumii şi "fără posibilitate de a scăpa de sub controlul exercitat asupra lor, ei vor descoperi că cel mai rău lucru care li se poate întâmpla, în afară de a se fi pierdut, este cel de a fi găsiţi".

Atât Vincenzo Natali, o mai veche cunoştinţă a festivalului unde în 1998 a câştigat marele premiu cu filmul 'Cube', cât şi actorul Patrick Wilson, unul dintre protagonişti şi care a mai jucat în filme de acelaşi gen precum 'Insidious' o 'Aquaman', sunt aşteptaţi în Catalonia.

Pe de altă parte, organizatorii notează că Netflix "mizează pe Sitges pentru a prezenta unul dintre filmele sale cele mai aşteptate de fanii genului horror"


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28