Lungmetrajul 'In The Tall Grass' va inaugura SITGES - International Fantastic Film la 3 octombrie

Filmul produs de Netflix 'In The Tall Grass', în regia lui Vincenzo Natale şi bazat pe o povestire a lui Stephen King şi Joe Hill, va inaugura la 3 octombrie SITGES - International Fantastic Film Festival din Catalonia, au informat joi organizatorii citaţi de EFE

Este vorba de un un film horror claustrofobic cu elemente supranaturale, o ecranizare a povestirii cu acelaşi nume scrisă de Stephen King şi de fiul său Hill şi care a fost publicată în două părţi de revista Esquire în 2012.

Protagoniştii sunt doi fraţi, Becky şi Cal, care după ce aud plânsetul unui copil cerând ajutor, intră într-un câmp acoperit de o iarbă înaltă din Kansas unde rămân prinşi de "o forţă sinistră care îi dezorientează şi îi desparte".

Izolaţi de restul lumii şi "fără posibilitate de a scăpa de sub controlul exercitat asupra lor, ei vor descoperi că cel mai rău lucru care li se poate întâmpla, în afară de a se fi pierdut, este cel de a fi găsiţi".

Atât Vincenzo Natali, o mai veche cunoştinţă a festivalului unde în 1998 a câştigat marele premiu cu filmul 'Cube', cât şi actorul Patrick Wilson, unul dintre protagonişti şi care a mai jucat în filme de acelaşi gen precum 'Insidious' o 'Aquaman', sunt aşteptaţi în Catalonia.

Pe de altă parte, organizatorii notează că Netflix "mizează pe Sitges pentru a prezenta unul dintre filmele sale cele mai aşteptate de fanii genului horror"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel