Lisa Marie Presley: Lui Michael Jackons i-a fost dat să aibă o moarte prematură- Video

Michale Jackson, Lisa Presley
Michale Jackson, Lisa Presley

Fosta soție a lui Michael Jackson, Lisa Marie Presley, a declarat că nimeni nu ar fi putut să-l salveze pe ”Regele” muzicii pop și că acestuia i-a fost dat ca viața să i se încheie mai devreme.

Fiica lui Elvis Presley a declarat totodată că, în prezent, regretă că nu a făcut mai mult pentru a-i salva viaţa starului.

"Ştiu că este naiv să cred că aş fi putut să îl salvez, dar mi-am dorit acest lucru", a declarat Lisa Marie Presley, joi, în emisiunea "The Oprah Winfrey Show", vorbind despre mariajul ei cu Michael Jackson şi despre moartea acestuia. "Îmi doresc să-l fi sunat de mai multe ori, să îl întreb ce mai face. Dacă am încercat măcar să îl sun? Sincer... regret că nu am făcut-o".

Lisa Marie Presley consideră că stilul de viaţă al lui Michael Jackson, adeseori considerat un "zeu", a fost motivul pentru care nimeni nu îndrăznea să îl contrazică pe cântăreţ în legătură cu obiceiurile sale periculoase din viaţa de zi cu zi.

"Dacă el nu te dorea prin preajmă, dacă încercai măcar să îl faci să se confrunte cu ceva cu care el nu dorea să se confrunte, el chiar avea puterea de a te face «să dispari» - acest lucru era valabil chiar şi pentru familia lui. Cred că era ca un tren care se îndrepta într-o anumită direcţie şi pe care nimeni nu putea să îl oprească", a declarat Lisa Marie Presley.

În legătură cu ultima conversație ”coerentă” pe care a avut-o cu Michael Jackson, aceasta a spus că starul i-a psus ceva pentru a o face să reacționeze emoțional, dar nu a făcut-o, moment în care el a întrebat-o daca îl mai iubește. "I-am spus că îmi este indiferent. Nu i-a plăcut acel cuvânt. A plâns", a spus ea

Lisa Marie a povestit cu această ocazie şi modul în care s-a încheiat acea conversaţie: "Avea sentimentul că cineva încerca să îl omoare pentru a pune mâna pe averea lui şi pe catalogul lui muzical". Totodată, ea a precizat faptul că Michael Jackson a pronunţat numele unor persoane, dar nu a dorit să le dezvăluie în emisiunea realizatoarei Oprah Winfrey.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel