Urmărește emisiunea live


Legea vaccinării, AMÂNATĂ. Val Vâlcu: Este o rușine

Jurnalistul Val Vâlcu a reacționat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, după ce legea vaccinării a fost scoasă de pe ordinea de zi a Guvernului.

"Este o rușine că a fost amânată această lege. Explicațiile nu mă interesează. Pe de altă parte, de vină ar fi totuși și programul de guvernare. Gândiți-vă că aceste vaccinuri nu sunt medicamente de sinteză, ele necesită o perioadă de mimimum circa doi ani de la lansarea comenzii și până când vaccinul ajunge în raft. Ca urmare, politica aceasta a celor mai mici prețuri din Europa iată că nu o putem susține. Producătorii nu vor să vină și să aducă vaccinuri în România. Vrem să avem prețuri mici, le impunem, medicamentele pleacă, iar unele produse biologice nu vin", a spus Val Vâlcu.

Proiectul noii legi a vaccinări, care trebuia să fie inclus pe ordinea de zi a ședinței de Guvern de miercuri, 9 august, a fost amânat. Proiectul nu are toate avizele necesare.

Antena 3 informează că din cele 14 avize necesare pentru proiectul legii, încă lipsesc trei. Este greu de crezut că până la ora 17.00, când începe ședința de Guvern, să existe toate avizele.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel