La numai trei ani, poartă în burtă fratele geamăn

copil_51_8398f8f4ad
copil_51_8398f8f4ad

Toată atenţia presei din Peru e îndreptată acum spre un băieţel de 3 ani, din oraşul Chiclayo, după ce medicii au descoperit că micuţul îşi poartă în burtă fratele geamăn.

Autor: Gabriela Floentina Boghian

Burtica micuţului Isbac Pacunda, în vârstă de 3 ani, se făcea de la o zi la alta tot mai mare, fapt pentru care părinţii lui au hotărât să îl ducă la medic. Astfel, după mai multe investigaţii, nu mică le-a fost mirarea doctorilor de la Spitalul Las Mercedes, din oraşul Chiclayo, când au descoperit că băieţelul îşi poartă de fapt în pântec fratele geamăn.

Medicii spun că fetusul are în jur de 700 de grame şi măsoară 25 de centimetri, însă organele vitale, precum inima, plămânii, creierul şi intestinele, nu s-au mai dezvoltat după ce acesta a fost absorbit de celălalt frate în uterul mamei sale.

Cu toate acestea, fetusul mort are craniul şi oasele formate, ochii şi are chiar şi păr. Deşi Isbac pare încântat de starea sa, spunând la toată lumea că îl poartă pe frăţiorul lui în burtică, doctorii au hotărât să îl opereze în curând, pentru a-l scoate pe fratele parazit din abdomen, salvându-l astfel pe micuţul de 3 ani de la o moarte sigură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel