La 80 de ani, un britanic vrea să-şi schimbe sexul

Are 80 de ani, trei copii și patru nepoți și s-a hotărât să-și schimbe sexul. Este poveste lui James, un bărbat din Marea Britanie, care va deveni femeie, ala cum și-a dorit de la vârsta de nouă ani.

[caption id="attachment_179502" align="alignleft" width="310" caption="James, alături de soție"][/caption]

"Este minunat că voi deveni cine mă simt de atât de mult timp. Viaţa mea a înflorit după ce am luat decizia", a declarat Ruth Rose, care a început să trăiască precum o femeie în anii '70, deşi era căsătorit şi avea trei copii, scrie The Sun, citat de Mediafax.

 "Soţia mea a descoperit că mă îmbrăcam ca o femeie, ceea ce a fost ruşinos, însă din acel moment am fost deschisă în legătură cu asta", a declarat Ruth Rose, care a decis să trăiască precum o femeie şi în public în urmă cu doi ani.

În ciuda vârstei, medicii au programat operaţia pentru luna octombrie a anului viitor, când Ruth Rose va avea 80 de ani. În această perioadă, Ruth Rose trebuie să urmeze un tratament cu hormoni.

 "Vreau să mă operez cât mai repede. Inima şi tensiunea mea arterială sunt în condiţii bune, deci sunt hotărâtă să mă operez. Doctorii au spus că nu sunt prea bătrână", a mai spus femeia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel