Urmărește emisiunea live


Iohannis - PSD. Chirieac: NU prinde turul II la prezidențiale!

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre strategia președintelui Klaus Iohannis de a respinge toate proiectele importante ale Coaliției de guvernare.

Întrebat dacă această campanie împotriva guvernului și ”greva prezidențială” este eficientă, Bogdan Chirieac a răspuns negativ.

„Nu este eficientă. O să vedeți rezultatele în sondaje. Dacă nu te înscrii efectiv în agenda cetățeanului, dacă nu te apropii de cetățean, lucru foarte greu, după trei ani și jumătate de inactivitate din partea președintelui, dacă nu ai lider credibil în fruntea PNL, e foarte greu să faci ceva în lupta împotriva PSD-ului”, a precizat Bogdan Chirieac la România TV.

Ulterior, analistul politic a taxat sintagme precum ”lupta împotriva PSD-ului” sau ”lupta împotriva corupției”.

„E chiar războiul de 70 de ani? Comunisul a picat acum aproape 30 de ani. Tot luptăm? Cineva mai și construiește? Nu încăpem în orașele și satele țării, nu mai încăpem pe șosele, nu mai încăpem între orașele și satele țării. Administrația e cea mai slabă din Uniunea Europeană. S-au majorat salariile doctorilor și a ieșit personalul medical în stradă. Sunt multe lucruri de făcut în țara asta”.

Ionhannis nu prinde turul II

„Cu această strategie, foarte puțin evoluată, eu nu cred că președintele va reuși să intre în turul II la prezidențiale. Despre aceasta este vorba, să prinzi locul 2”, mai transmite Bogdan Chirieac, care e convins că Iohannis va candida pentru un alt mandat, asta după ce în urma declarației cu 'evreii', o posibilă numire în funcția de președinte a Consiliului European s-a complicat foarte mult.

Pentru înalta funcție din UE, Bogdan Chirieac consideră că președintele Iohannis „se califica și etnic, dar și geografic, era din estul Europei. Îmi e teamă că după declarația cu 'evreii' nu mai e cazul”. 

„De aici această luptă pentru a prinde locul 2. Locul 1 îl are PSD. Pentru locul 2 sunt bara-bara, domnii Tăriceanu și Cioloș, a concluzionat analistul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel