Moise Guran lasă jurnalismul economic pentru cel de divertisment

Moise Guran, jurnalistul economic ce prezintă emisiunea „Ora de business” la TVR 2 va dezvălui telespectatorilor, sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 18.35, o altă față a sa în emisiunea „Răzushow”. El va fi invitatul acestei ediţii alături de Constantin Trofin, prezentatorul emisiunii „La mustaţă”.

Echipa celor „3 grei” de la TVR 2 (Trofin, Guran, Răzuş) va fi completată în această sâmbătă de trupa „Les Elephants Bizarres” - care va aduce câteva momente artistice de excepţie.

Pentru prima dată la TVR 2, înconjurat fiind de Răzuş şi Trofin (cei doi colegi care moderează emisiuni de divertisment), Moise Guran va trebui să accepte provocarea acestora de a intra în ritmul lor. Aşa se face că, pe parcursul emisiunii, el va ajunge să facă mărturisiri surprinzătoare şi ne va dovedi că este o persoană cu un simţ al umorului extraordinar. Iar ca tabloul acestei ediţii să fie complet, nici Constantin Trofin nu se va lăsa mai prejos şi dezvălui în premieră tot felul de aspecte amuzante din viaţa sa. Un mic exemplu ar fi părerea pe care Trofin o are despre aeroporturi şi despre cea mai ciudată experienţă prin care acesta a trecut, fiind un pasager aproape săptămânal al curselor Bucureşti-Cluj şi retur.

Ce mărturisiri amuzante vor face Moise Guran şi Constantin Trofin - rămâne să aflaţi urmărind în această sâmbătă, de la ora 18.35, emisiunea Răzushow - „un show ghiduş cu Mihai Răzuş”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel