HTC lansează noul HTC Gratia pe piaţa europeană. În România, din noiembrie

HTC Corporation, producător global de smartphone-uri, a anunţat  lansarea la nivel european a telefonului  HTC Gratia, un alt smartphone Android.

noul telefon cu sistemul de operare android 2.2, HTC GratiaTelefonul elegant și compact HTC Gratia combină stilul și funcționalitatea și vine cu o carcasă din material moale, cu margini curbate și cu o cameră foto de 5 Megapixeli și autofocus. Noul aparat GSM,  are o lungime de puțin peste 10 cm şi cântăreşte aproximativ 115 grame, vine cu sistemul de operare Android 2.2, cea mai recentă versiune a platformei.

HTC Gratia include şi cunoscuta experienţă HTC Sense, care pune accentul pe utilizator, prin funcţionarea telefonului într-un mod natural şi personal. De asemenea, noul smartphone oferă mai multe moduri prin care să rămâi conectat prin Friend Stream – o aplicaţie care centralizează actualizările primite pe Facebook, Twitter şi Flickr într-un singur flux, simplificând astfel modul în care ţii legătura cu prietenii de pe aceste reţele sociale.

Telefonul are un procesor de 600 MHz, 384 MB RAM şi un ecran de 3,2 inch cu o rezoluţie de 320X480 de pixeli. Pentru trasferul de date, HTC Gratia va pune la dispoziţie tehnologia Bluetooh 2.1, iar dacă doriţi să ascultați muzică, fără sa-i deranjați pe cei de lângă voi, o mufă audio standard de 3,5 mm. De asemnea, telefonul va avea şi un card slot pentru tipurile de card microSD.

Telefonul va fi lansat în luna noiembrie în România, la un preț de 300 de euro.

Citeşte şi:

Un nou record marca Apple. Compania a vândut 14 milioane de Iphone-uri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel