EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 2 aprilie 2022

Astrologul Daniela Simulescu, horoscopul zilei
Astrologul Daniela Simulescu, horoscopul zilei

Horoscop. Mercur conjuncție Chiron. 

Mercur face o conjuncție cu Chiron în semnul Berbecului. Cuvintele dor mai mult ca o palmă! Trebuie să avem grijă ce și cui spunem. Este posibil să re răzbunăm pentru unele fapte din trecut pe oamenii din prezentul nostru. Sau ne vom teme să vorbim. Ne este frică să nu spunem mai mult sau prea puțin. Și din cauza acestei frici, ne vom reține exact atunci când nu trebuie. 

Berbec

Resimți serios conjuncția Mercur-Chiron în semnul tău. Te gândești doar la ce nu îți face bine, și nu ai vrea deloc să renunți la acest obicei. 

Taur

Unele amintiri nu îți dau pace. Dar nu este cazul să le acorzi prea multă importanță. Încearcă să prioritizezi odihna și relaxarea. 

Gemeni

Multe frici îți vor da târcoale. Adică vei poza într-o persoană veselă și optimistă, dar te vei chinui să ascunzi orice nesiguranță. 

Rac

Astrele îți recomandă să nu dai prea multă importanță oamenilor autoritari din viața. Mai ales dacă nu au făcut nimic special. 

Leu

Vor fi momente când te vei simți neîndreptățit. Deși ceilalți nu fac nimic direct în acest sens. Ai avut doar unele așteptări de la ei. 

Fecioară

Gândurile tale vor fi destul de agitate. Și te vor pândi unele frici exagerate. Multe închipuite. Ai nevoie de hrană sănătoasă pentru minte, trup și suflet. 

Balanță

Discuțiile cu partenerul vor fi mai tensionate. Motivele sunt superficiale, deci este clar că adevăratele nemulțumiri sunt altele. 

Scorpion

Lista cu treburile gospodărești va fi motiv de ceartă cu apropiații. Ți se pare că faci prea multe. Trebuie să negociezi orice sarcină. 

Săgetător

Copiii îți vor da bătăi de cap, mai ales din cauza întrebărilor grele pe care ți le vor pune toată ziua. Orgoliul tău va avea de suferit. 

Capricorn

Astrele îți recomandă să porți cât mai puține discuții cu familia. Bine, asta nu înseamnă că trebuie să stai tăcut toată ziua. 

Vărsător

Este o zi bună pentru scris, citit, filme, plimbări sau conversații pe teme importante. Îți vei redescoperi curiozitatea. 

Pești

Orice cheltuială făcută astăzi va avea o urmă de regret. Chiar dacă ți-ai dorit mult timp acel lucru. Fii mai blând cu tine!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel