HOROSCOP, marți, 7 noiembrie 2017

Balanță

Nu compara norocul tau cu al altora, pentru ca viata nu e echitabila pentru toata lumea. Nu pleca urechea la povestile triste ale celor din jur cand tie iti merge de minune si nici invers, nu te gandi de ce cel de langa tine rade cand tu nu stii cum sa mai depasesti cine stie ce moment critic.

Roata vietii se invarteste si fiecare trece si prin momentele de varf, si prin cele din prapastie, ca atare ai rabdare pentru ca toate iti revin la un moment dat. Nimic nu dureaza vesnic: nici fericirea – nici nefericirea, nici norocul – nici ghinionul, deci fii cumpatat cand vine vorba sa judeci viata ta sau a altora prin comparatie.

Scorpion

Indiferent cum e vremea afara, ai nevoie urgenta de aer curat! Permite-ti aceasta evadare in natura ca o salvare, pentru ca acolo, sub cerul liber, privind linia orizontului, tragand aer proaspat in piept, parca toate se aseaza altfel in viata ta.

Ai muncit mult, ai acumulat un stres pe care nici un medicament nu ti-l poate alunga, in schimb legatura ta directa cu natura, cu mama pamant, cu cerul de deasupra capului va avea efecte miraculoase asupra ta. Ofera-ti deci acest refugiu, plimba-te, fa miscare in aer liber, fa o excursie, iesi in afara orasului cu masina, fa orice care sa te ajute sa iti aerisesti plamanii, dar si mintea deopotriva.

Săgetător 

Lucrurile cele mai bune sunt si cele mai simple, de aceea azi gasesti un motiv de bucurie chiar si in cele mai marunte preocupari. Nu ai pretentii imense de la ceea ce intalnesti pe parcursul acestei zile, ci reusesti sa zambesti de la un fleac dar care apare intr-un ambalaj atat de placut, incat ti se pare fantastic!

Nu pretinde lucruri iesite din comun pentru a fi fericit, ci poti descoperi un motiv sa te simti bine chiar si in cele mai comune aspecte cu care te intalnesti azi: o vizita la magazin, un film la televizor sau o cafea bauta in familie pot avea efecte binefacatoare!

Capricorn

Ca sa treci peste momentul jenant la care te supune azi un rival, trebuie sa faci mari concesii, dar tu esti obisnuit cu astfel de situatii. De data aceasta tu esti cel care renunta la propriile orgolii pentru a-i da celuilalt dreptate, dar esti convins ca sacrificiul tau e un gest intelept, pentru ca, intr-o zi, adevarul va iesi la iveala si vei redobandi ceea ce ti se cuvine.

Taci si suporti nedreptatea de acum, dar cel care se face vinovat de fapte incorecte va plati si atunci vei fi din nou tu cel aplaudat de toata lumea. Azi esti dat deoparte de cineva cu mai mult tupeu care umbla cu mijloace necinstite, dar minciuna are picioare scurte!

Vărsător 

Schimbul de cuvinte dulci, de declaratii de dragoste si de semnale de prietenie si simpatie e la cote maxime acum. Il simti pe cel drag pe aceeasi lungime de unda si iti raspunde cu aceeasi moneda la incercarile tale de apropiere.

Seductia este si ea favorizata, deci sa nu te miri ca, in mediul in care ajungi azi, descoperi priviri admirative indreptate spre tine. Si tu ai putea cuceri usor pe oricine, dar si altii au asupra ta un efect covarsitor, incat termini ziua indragostit.

Pești 

Ai ajuns la un nivel care iti inspira incredere si stabilitate in viata ta, poate o cariera bine conturata in care te simti in siguranta, poate o viata de familie tihnita si frumoasa, poate o afacere care merge constant si iti ofera satisfactie, deci, din orice punct ai privi spre cel care ai ajuns, au numai motive de mandrie si de optimism.

Daca vezi ca se poate ajunge la fericire, ai curajul sa speri si mai mult, deci merita sa-ti stabilesti mereu obiective din ce in ce mai inalte, pentru ca da, pot fi atinse prin forte proprii si eforturi sustinute. Totul e sa ai maxima incredere in tine si sa gandesti doar pozitiv!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel