HOROSCOP, marți, 21 februarie, 2017

Berbec

Puteti avea succes intr-o calatorie de afaceri. Va recomandam sa fiti atent ce vorbiti cu persoanele care va insotesc. Dupa-amiaza aveti posibilitatea sa rezolvati o problema de natura sentimentala. Este recomandat sa fiti cat mai intelegator si ingaduitor. Spre seara este posibil sa primiti un cadou care va face placere.

Taur

Dimineata sunteti foarte activ la locul de munca si va intelegeti bine cu colegii si cu superiorii. Parcugeti o perioada favorabila in plan profesional. Se pare ca va framanta o problema sentimentala, dar reusiti sa va pastrati optimismul. In ceea ce priveste sanatatea, nu se intrevad probleme deosebite. Dupa-amiaza s-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana mai in varsta care va juca un rol important in viata dumneavoastra.

Gemeni 

Azi puteti avea succes in toate activitatile casnice. Este posibil sa primiti o suma importanta de pe urma unei afaceri si sa va faceti planuri de viitor impreuna cu partenerul de viata. Va sfatuim sa nu incepeti decat ceea ce sunteti sigur ca puteti duce la bun sfarsit. Spre seara s-ar putea sa aflati ca o ruda sau o cunostinta are probleme de sanatate.

Rac 

In prima parte a zilei sunteti apreciat pentru entuziasmul de care dati dovada in plan profesional. Va simtiti bine la o intalnire cu prietenii si este posibil sa fiti invitat la o petrecere. Va recomandam sa fiti cumpatat, fiindca sunteti predispus la probleme de sanatate. Nu este cazul sa va ingrijorati, poate fi vorba despre o simpla indispozitie care va trece repede.

Leu

Dimineata este posibil sa luati o hotarare in urma careia trebuie sa va schimbati tot programul zilei. Este o zi buna pentru a va ocupa de probleme financiare. Va sfatuim sa evitati orice fel de speculatii. Daca aveti de luat decizii importante, ascultati-va intuitia!

Fecioara 

Se pare ca sunteti plin de entuziasm si pus pe schimbari. Acum este un moment bun pentru a face planuri de viitor. Ziua de azi este favorabila investitiilor, afacerilor si calatoriilor in interes personal. Puteti avea succes in tot ce faceti. Profitati de acest context astral favorabil!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel