EXCLUSIV  Horoscop 28 februarie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia dezamăgită de prieteni. Nu vor fi acolo când vei avea nevoie

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Avem o triplă conjuncție Soare-Mercur-Saturn în semnul Peștilor. Acest aspect ne obligă să devenim realiști, să nu mai evadăm, să nu mai fugim de problemele noastre. Și să le acceptăm, după care să învățăm să le procesăm într-un mod matur. Cu toții vom resimți epuizare mentală, lipsă de încredere, apăsare sufletească. Dar un lucru este cert: este o zi bună pentru decizii pe termen lung. 

BERBEC

Grijă pentru sănătate și un pic de izolare. Astăzi, orice s-ar întâmpla în faţa ta, adu-ţi aminte că este bine să nu forțezi nimic. Stai în banca ta!

TAUR

Unii prieteni nu vor fi acolo când vrei tu, dar nici tu nu o să poţi să ajuţi nişte oameni dragi. Apar situaţii din astea care vă mâhnesc, vi se pare că oamenii nu vă iubesc, nu vă apreciază sau că unii vor prea multe de la voi. Este un pic de tristeţe!

GEMENI

Poate să fie un moment definitiv pentru carieră, în care vă daţi seama că într-un loc nu mai puteţi să creşteţi, în care va dați seama ca şeful e şef şi voi trebuie să îl priviţi ca pe un şef, în care trebuie să vă daţi seama că la locul de muncă nu suntem prieteni, fraţi şi trebuie să ne comportăm ca atare. Glumiţele nu-şi au rostul astăzi.

RAC

Zi grea pentru cei cu examene. Va focusați, dar nu puteţi să învăţaţi atât de de mult. Unele călătorii nu decurg aşa cum v-aţi fi dorit.

LEU

Banii sunt o problemă, investiţiile, accesarea unui credit, unei finanţări/refinanţări. Dacă sunteţi în proces de partaj sau trebuie să vă împărţiţi nişte bunuri, nu este o zi plăcută.

FECIOARĂ

Nu primiţi de la ceilalţi mare lucru, nici la propriu, nici la figurat. Unii dintre voi s-ar putea să aprecieze foarte mult persoanele mai în vârstă sau cu diferenţe de vârstă, unii dintre voi vă veţi simţi neiubiţi de partener. Nu este vorba de vorbe, ci de fapte. Dacă omul vă ajută financiar, se implică în proiectele familiei, ale casei, nu mai are chef câteodată să vă spună şi vorbe romantice seara, iar unii dintre voi s-ar putea să luaţi o decizie în ceea ce priveşte un parteneriat.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel