EXCLUSIV  Horoscop 11-17 iulie 2022. Se anunță o săptămână grea pentru o zodie. Daniela Simulescu, avertisment: Atenție la partea financiară

Horoscop 11-17 iulie 2022. Se anunță o săptămână grea pentru o zodie. Daniela Simulescu, avertisment: Atenție la partea financiară / Foto: Pixabay, de Brentwood/United Kingdom
Horoscop 11-17 iulie 2022. Se anunță o săptămână grea pentru o zodie. Daniela Simulescu, avertisment: Atenție la partea financiară / Foto: Pixabay, de Brentwood/United Kingdom

Una dintre zodii trebuie să fie foarte atentă la partea financiară în săptămâna ce urmează, avertizează astrologul Daniela Simulescu.

"Uitându-mă săptămâna viitoare, Marte nu face unele aspecte nemaipomenite, el își vede de viață prin Casa a 2-a. Bineînțeles că trebuie să fim mai atenți la partea financiară, bineînțeles că trebuie să fim mai atenția cheltuieli, dar și la venituri, adică dacă ai o persoană foarte pragmatică în jurul tău sau dacă poți să te educi din punct e vedere financiar, că citești o carte, că te uiți la o emisiune sau vorbești cu o persoană, un contact, cineva care știe cu adevărat cum stă treaba aici, îi poți cere niște sfaturi. Nu considera că le știi tu pe toate, din contră, absoarbe cât mai mult informații de la ceilalți. Luna Plină se petrece în Casa a 10-a. Bineînțeles, la tine relația cu autoritățile poate să fie destul de deficitară pentru că undeva ceva va fi nemulțumit sau cineva nu știe să comunice cu cealaltă persoană. 

Certuri cu șefii

Vei lua personal tot ce zic șefii, șefii vor lua personal tot ce zici tu, și în loc să vă vedeți de obiectiv, apar momente din acestea în care va fi greu să ajungeți la un numitor comun. Aș vrea totuși să nu uiți de un echilibru între serviciu și casă. Să nu tragi prea mult de tine, să nu te epuizezi extraordinar de mult, mai ales că Luna Plină este în conjuncție cu Pluto și înseamnă că undeva ai pierdut controlul, deci dacă te știi că ești într-un moment de epuizare, într-un moment în care nu mai știi cum să gestionezi, solicită ajutor, ia-ți o zi liberă.

Ce te roagă astrele

Știi cum e?  E un joc pe care noi astrologii îl mai facem. Imaginează-ți că ești pe o altă planetă, nu pe Pământ și privește-te pe tine pe Pământ de pe altă planetă și încearcă să te observi, când te trezești, când te duci la serviciu, când muncești, cât dormi, cât mănânci încearcă să te vezi foarte obiectiv să îți dai seama despre tine.

La sfârșitul săptămânii e conjuncția Soare-Rac, bineînțeles în Casa a 4-a, dacă poți să petreci timp cu familia, te invit să o faci, astrele chiar te roagă să nu-i neglijezi chiar dacă unele lucruri de acolo nu îți convin, nu îi neglija.", le-a spus Daniela Simulescu celor din zodia Berbec.

Nodul Nord, Marte și Uranus, toate în semnul Taurului. Previziuni pentru zodii. Ce ne aduce semnul banilor

Avându-l pe Marte în Taur, dar și pe Uranus și Nodul Nord în același semn al nevoii de resurse, al posesivității și al opunerii la schimbare, s-ar putea să ne simțim destul de frustrați. Astrologul Daniela Simulescu a discutat mai mult în ultima perioadă despre subiectul de care toți suntem cel mai interesați: banii!

Nodul Nord în Taur vorbeşte despre partea concretă şi ne spune că după atâţia ani în care v-aţi dat seama că nu e niciun control, mai controlaţi ce? Trebuie să fie totul practic, pragmatic, să te descurci singur și să încerci să nu exagerezi cu nimic. Nodul Nord în Taur te roagă să fii mai conştient, mai prezent, mai practic, să folosești ce ai în dotare. Adică să nu îți mai faci planuri în funcţie de ce are soţul, soţia, părinţii, ci în funcţie de ce ai doar tu. Despre asta vorbeşte Taurul, despre resursele tale! Citește continuarea articolului  AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel