Nodul Nord, Marte și Uranus, toate în semnul Taurului. Previziuni pentru zodii. Ce ne aduce semnul banilor

Nodul Nord, Marte și Uranus, toate în semnul Taurului. Previziuni pentru zodii. Ce ne aduce semnul banilor / Foto: Pixabay, de Dorothe
Nodul Nord, Marte și Uranus, toate în semnul Taurului. Previziuni pentru zodii. Ce ne aduce semnul banilor / Foto: Pixabay, de Dorothe

Nodul Nord, Marte și Uranus, toate sunt în semnul Taurului. Vezi în articol ce înseamnă asta pentru fiecare zodie în parte.

Avându-l pe Marte în Taur, dar și pe Uranus și Nodul Nord în același semn al nevoii de resurse, al posesivității și al opunerii la schimbare, s-ar putea să ne simțim destul de frustrați. Astrologul Daniela Simulescu a discutat mai mult în ultima perioadă despre subiectul de care toți suntem cel mai interesați: banii!

Nodul Nord în Taur

Nodul Nord în Taur vorbeşte despre partea concretă şi ne spune că după atâţia ani în care v-aţi dat seama că nu e niciun control, mai controlaţi ce? Trebuie să fie totul practic, pragmatic, să te descurci singur și să încerci să nu exagerezi cu nimic. Nodul Nord în Taur te roagă să fii mai conştient, mai prezent, mai practic, să folosești ce ai în dotare. Adică să nu îți mai faci planuri în funcţie de ce are soţul, soţia, părinţii, ci în funcţie de ce ai doar tu. Despre asta vorbeşte Taurul, despre resursele tale!

Uranus în semnul Taurului

Uranus tranzitează semnul Taurului până în 2026! Cine este Uranus? Planeta tehnologiei, planeta surprizelor, cel care îți aduce în viață scenariul la care nu te-ai fi gândit vreodată. Totodată, este planeta care guvernează internetul și tehnologia.Uranus înseamnă surpriză, neobișnuit, independent, nonconformism, dar și știință, lumină, electricitate, spontaneitate, revoluție, autenticitate, inovație, rupere bruscă. Taurul este un semn de pământ stabil, fixist, rigid, dornic de confort, ține de siguranță, nu vrea să renunțe, ține cu dinții de orice, nu îi plac crizele, nu îi place stabilitatea și vrea să aibă totul aranjat.

Taurul este semnul banilor, al resurselor, reprezintă zona financiară în astrogramă.Dacă Taurul iubește atașamentele, Uranus urăște atașamentele, așa că e posibil să ne confruntăm cu conflicte interioare. Ultima dată când Uranus a fost în Taur, a fost în perioada 1934-1942, ani ai marii crize economice, de dinainte de al Doilea Război Mondial, dar și o explozie a domeniului tehnologiei.

Marte este în Taur până pe 20 august 2022. Asta înseamnă că felul în care vom acționa se va lega tot de resurse, dar va fi unul ceva mai lent, cu posibile crize în această direcție și cu o nevoie destul de accentuată de a face planuri, de a strânge, de a pune bani deoparte, ceea ce ar fi chiar indicat având în vedere contextul național și internațional în care ne aflăm.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Marte va tranzita casa a doua a banilor. Marte te invită să nu te arunci mai mult decât e cazul, ci să te bazezi pe ce ai aici și acum. Nu trebuie să tânjești după ce au ceilalți, ci să îți descoperi ceea ce e potrivit ție, Uranus nu vrea să fii la fel ca ceilalți, deci nu mai te gândi cum să faci să primești ce au ei, ci făurește propria ta cale.

Taur/ Ascendent în Taur

Marte e în semnul vostru, dar nu se simte chiar în largul său. Veți intra în situații pe muchie de cuțit, pe repede înainte. Veți primi curaj, dar și furie. Toate lucrurile pe care le aveați așezate în ordine, mica rutină, ordinea din viață, toate vor fi date peste cap, mai ales dacă nu ați vrut să schimbați în ultimii ani nimic. Citește opreviziunile pentru celelalte zodii pe Astrosens.ro.





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel