Gabriel Oprea: UNPR susține modificarea Codului Penal

Vicepremierul Gabriel Oprea, liderul UNPR, a anunțat, la Craiova, că formațiunea pe care o conduce susține modificarea Codului Penal. Un grup de deputați PSD și un reprezentant al minorităților au depus în luna aprilie un proiect de lege pentru modificarea Codului Penal și a Codului de procedură penală.

"Susțin modificările Codului penal cu toată certitudinea, bineînțeles într-o bază de dezbatere cu toți actorii. Și cu legile Big Brother am spus că este nevoie de dezbatere publică la care să participe actorii politici, partidele parlamentare, instituțiile. La fel și acum: trebuie să vină toți actorii", a declarat Gabriel Oprea, într-o conferință de presă la sediul UNPR Dolj.

Președintele UNPR a afirmat că susține tot ceea ce este pozitiv pentru Justiție. În momentul de față, România este un exemplu în Europa în ceea ce privește lupta anticorupție și întărirea instituțiilor statului”, a spus Oprea.

"Sunt momente complicate, grele în actualul context, dar statul român dovedește seriozitate și este din ce în ce mai mult respect față de România. Susțin tot ce înseamnă bună Justiție și întărirea statului român, seriozitate și securitate", a adăugat președintele UNPR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel