Urmărește emisiunea live


Fergie este femeia anului 2010

Fergie
Fergie

Fergie, solista trupeui Black Eyed Peas, a fost desemnată femeia anul 2010 de revista Billboard și va fi primi acest premiul în cadrul unei gale care se va organiza la New York.

Pe 30 noiembrie, grupul Black Eyed Peas îşi va lansa cel de-al şaselea album de studio, intitulat "The Beginning". Albumul "The E.N.D." , lansat de trupa americană în 2009, s-a vândut în 2,8 milioane de copii în Statele Unite, potrivit Nielsen SoundScan. Piesa "The Time (The Dirty Bit)", primul extras de pe noul album, va fi lansată pe 9 noiembrie.

Gala Billboard's Women in Music de la New York va fi organizată în aceeaşi zi în care este publicată lista anuală Women in Music Power Players.

Trupa Black Eyed Peas, compusă din Fergie, Will.i.am, Apl.de.ap şi Taboo, a fost recompensată cu trei premii Grammy, iar albumele ei au fost vândute în peste 20 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Fergie s-a născut în Hacienda Heights, California. Părinții ei, Terri Jackson și Patrick Ferguson, sunt romano-catolici și a fost crescută cu reguli romano-catolice stricte, fiind elevă la 'Glen A. Wilson High School' și 'Mesa Robles Middle school'. Se spune că era atât de hiperactivă, încât doctorii au vrut să-i administreze Ritalin. În timp ce studia la o școală de dans, mama ei i-a găsit un agent, Fergie împrumutându-și astfel vocea personajelor Lucy și Sally în desenele animate Peanuts. În tot acest timp a reușit să rămână o elevă de nota 10, devenind și campioană la concursurile de silabisit.

Artista este logodită cu actorul Josh Duhamel, care a jucat în reality show-ul Las Vegas. S-au întâlnit și și-au început relația în septembrie 2004 când ea și formația Black Eyed Peas au apărut în emisiunea lui Duhamel. Fergie și Duhamel au cumpărat o casă împreună în 2007.

În luna aprilie a aceluiaș a dat un interviu în care a recunoscut că a început să petreacă, folosind și droguri de la vârsta de 18 ani și având partide de sex cu alte persoane de sex feminin; „Am avut relații cu femei în trecut. Nu voi spune cu câți bărbați m-am culcat - dar sunt o persoană foarte sexuală”. În luna decembrie, când i s-a adresat întrebarea „Bisexualitatea și homosexualitatea sunt fie bătaia de joc, fie sunt criticate de unele grupuri. Te deranjează acest lucru?” aceasta a răspuns: „Nu, nu mă deranjează. Aceasta sunt eu”

Fergie a fost votată pe locul 36 în topul Cele mai sexy femei din 2006 de revista Maxim în anul 2006, iar în 2007 pe 10.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel