Femeile eco din SUA nu mai folosesc hârtie igienică

hartie_igienica_3a3ec373fb
hartie_igienica_3a3ec373fb

Dacă pentru majoritatea oamenilor, hârtia igienică este un bun nelipsit din orice locuință, iată că pentru unele femei este un lucru deloc dorit.

De exemplu, femeile din SUA au renunțat la acest bun important din rațiuni financiare, dar și ecologice.

Angela Davis, Kathleen Quiring și Mikala Earley au explicat de ce au ales să nu mai folosească hârtie igienică, spunând că opțiunea lor nu este atât de problematică pe cât ar putea părea la prima vedere, notează Daily Mail.

"E cu siguranță posibil, eu și soțul meu am renunțat la hârtie igienică cu aproximativ un an în urmă. E văzută ca un obiect de strictă necesitate, însă nu trebuie să fie așa", spune Mikala.

Americancele spun că renunțarea la hârtie igienică le ajută să facă multe economii, dar prin acest gest protejează mediul, de vreme ce producția hârtiei igienice necesită tăierea unor copaci.

În locul hârtiei igienice, ele folosesc cârpe reutilizabile în 80% din timp sau cârpe de flanelă, pe care le păstrează într-o cutie lângă toaletă și pe care le pun în mașina de spălat la două-trei zile. "În acest răstimp nu se formează niciun miros", susține Angela Davies, adăugând că renunțarea la hârtia igienică a ajutat-o să economisească bani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel