Femeia care nu poate fi sărutată din cauză că este alergică la apă

Pentru multe cupluri, Valentine`s Day este o ocazie bună pentru a-şi declara dragostea şi pentru a se săruta. Există un cuplu care nu se poate săruta nici de sărbătoarea îndrăgostiţilor şi nici cu o altă ocazie. Rachel Prince şi logodnicul său, Lee Warwick, nu se pot săruta din cauză că fata suferă de o afecţiune rară a pielii, numită urticarie acuagenică. Fata în vârstă de 24 de ani nu poate înota, nu se poate bucura de o baie caldă sau nu poate bea un suc rece într-o zi caniculară de vară pentru că îi apar erupţii dureroase pe tot corpul.

Autor: Anca Murgoci

Dacă iubitul său o sărută pe obraz, ea se şterge imediat pentru a nu îi provoca o reacţie adversă.  Pentru Rachel, există şi o parte bună în ceea ce priveşte maladia pentru că logodnicul său este cel care se ocupă cu gătitul şi cu spălatul vaselor. Cei doi şi-ar dori să aibă un copil, dar se tem ca boala să nu se transmită şi fătului.

Cei doi s-au cunoscut online în urmă cu zece ani şi au devenit un cuplu de Valentine"s Day în anul 2007. Pentru ei, sărbătoarea are o dublă semnificaţie pentru că Rachel a fost cerută de soţie în acea zi.

Viitorul ei soţ recunoaşte că îi este greu să nu o sărute. Acesta spune că uneori cedează şi priveşte greu situaţia, dat fiind faptul că el se ocupă de toate treburile gospodăreşte, iar la finalul zilei nu primeşte nicio sărutare din partea iubitei sale. Cu toate acestea, el spune că nu îl deranjează foarte tare pentru că jumătatea sa merită efortul.

Femeia este alergică la salivă, lacrimi, sudoare şi propriul sânge. Ea a observant prima alergie de acest tip la vârsta de 12 ani şi de atunci situaţia s-a agravat. Rachel simte că pielea (faţa, pieptul, braţele şi picioarele) îi arde ori de câte intră în contact cu apa.

Femeia suferă de o boală rară şi din acest motiv este privită ciudat de oameni. Ea poveşte că există doctori care i-au spus că nu poate fi alergică la apă. Cu toate acestea, îi apar erupţii cutanate când intră în contact cu apa.

Ea este bombardată zilnic cu întrebări deranjante din partea oamenilor curioşi, cum ar fi: “Cum te speli?”. Răspunde că atunci când intră în cadă, stă doar câteva minute, iar când iese îi apare pe piele o urticarie dureroasă, însoţită de mâncărime. Ea poartă o umbrelă oriunde merge. O altă întrebare a persoanelor uimite de maladia ei este: "De ce eşti alergică la apă dacă un om are corpul alcătuit din apă?". Nu ştie motivul, ştie doar că este alergică la propriile lacrimi sau la sudoare. Când bea apă are un sentiment foarte inconfortabil. Cu toate acestea, îi este mult mai uşor să bea sucuri de fructe şi ceaiuri, informează dailymail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel