Facebook renunță la conferința SXSW din cauza coronavirusului

Facebook a renunțat la următoarea conferință americană de tehnologie, SXSW, care trebuia să aibă loc în Austin, Texas.

Facebook a renunțat la următoarea conferință americană de tehnologie, SXSW, care trebuia să aibă loc în Austin, Texas, conform The Verge. „Din cauza îngrijorărilor legate de coronavirus, compania și angajații noștri nu vor participa la SXSW în acest an", s-a arătat într-un comunicat. Twitter tocmai anunțase că a renunțat la conferință, iar organizatorii evenimentului au transmis că SXSW va avea loc în continuare.

În ultimele săptămâni, Facebook a luat mai multe măsuri ca răspuns la epidemia de COVID-19. Cel mai recent, compania a transmis că va restrânge vizitele sociale la birourile fizice și va face interviuri de angajare cu ajutorul videoconferințelor.

Alt eveniment anulat din cauza coronavirusului 

(w670)

Multe alte evenimente tehnologice au fost anulate din precauție față de epidemia de coronavirus. Google și Microsoft au anulat și ele două conferințe mai mici, în aceeași zi, chiar dacă evenimentele majore, care ar trebui să aibă loc în mai, încă vor decurge așa cum a fost plănuit.

Cele mai notabile conferințe tehnologie anulate au fost Games Developers Conference (GDC), care a fost amânată până în vară, și Congresul Mondial GSM (MWC), care a fost anulată cu 12 zile înainte de începerea sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel