Escaladare periculoasă, la doar doi ani - Video

escalada
escalada

O fetiță în vîrstă de un an și 10 luni șochează prin ușurința cu care escaladează un perete artificial, pentru a-și recupera jucăriile preferate, în timp ce părinții care au filmat aventura uimesc prin curajul de care au dat dovadă, lăsându-și odrasla să riște o cădere periculoasă.

Curajul inconștient de care dau dovadă micuții este apreciat de cele mai multe ori, însă o fetiță, în vârstă de un an şi 10 luni, care a fost filmată de părinții săi în timp ce își recuperează jucăriile, poziționate în locuri strategice, pe un perete artificial, informează Daily Mail.

Fetița, îmbrăcată doar cu scutecul absorbant, se cațără cu o dexteritate extraordinară pe peretele unde jucăriile sunt postate tocmai pentru a-i incita interesul si a o determina să urce.

În videoclip se vede clar cum isteţul copil îşi caută la fiecare mişcare poziţia şi locul unde va pune picioarele şi mâinile.

Cei care au vizionat videoclipul sunt uimiți și de curajul părinților, cărora nu le e frică că fiica lor ar putea riscă o cădere de la un metru, chiar și un metru și jumătate înălțime.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel