Emil Boc face reclamă la Whiskas

val-valcu
val-valcu

”Suntem singura ţară cu regim democratic care încă mai păstrează o asemenea prevedere în Constituţie şi nu permite confiscarea extinsă a averii ilicite”, a spus premierul Emil Boc, la o dezbatere de  la Institutul de Studii Populare. Habar n-am dacă e bine sau rău să încerce Boc confiscarea averilor, ori dacă se va reuși vreodată să se ia vreun leu înapoi de la cei care au suficienți bani pentru avocați. Mă pot gândi că Berlusconi, modelul politic al lui Băsescu, a atras miliarde de euro cu o amnistie fiscală și nu printr-un război electoral cu marile averi. Dar, oricum ,nu investește nimeni în România lui Boc, de ce ne-am face griji? Poate doar pentru Ioana Băsescu, care n-a explicat până în ziua de azi cum a strâns un milion de euro să-și ia casă...

Ce vreau să văd este cum o să iasă purtătoarea de cuvânt a lui Boc și o să demaște agenția publică de presă, care n-a înțeles ce a zis Boc. La fel a fost și în cazul fondurilor europene, care, afirma premierul, nu mai vin dacă nu desființăm județele. Acum, o să-i spună profesorul Șova domnului Boc că minte ca un nerușinat când spune că ”suntem singura țară cu regim democratic” etc. Și va cădea pocinogul pe Agerpres.

Altă frază care mi-a atras atenția în știrea cu pricina este aceasta: Modificarea legii fundamentale în forma propusă de şeful statului şi susţinută de PDL este necesară pentru că răspunde aşteptărilor oamenilor şi nevoilor societăţii, a declarat joi premierul Emil Boc la dezbaterea ”Reforma constituţională a României”.

Trec peste periuța demnă de Emil Bobu (care era bocul lui Ceaușescu) și mă gândesc că această frază oferă pretextul așteptat de USL pentru demiterea șefului statului. Evident, după ce va prelua Puterea, fie prin alegeri, fie prin revoluție, dacă instalarea dictaturii continuă. Păi, ce încălcare mai clară a Constituției vreți? Președintele nu are voie să propună ”modificarea Legii fundamentale”, tocmai fiindcă are în atribuții să vegheze la respectarea acesteia!

Ultima idee care mi-a venit în urma lecturii acestei știri ( ăsta a fost și scopul dezbaterii ISP, să genereze idei): de unde știe Emil Boc ce nevoi au oamenii, ca să le exprime domnia sa? La cât de popular este, mă tem că nu prea poate răspunde  acestor nevoi.

Dar, de ce să nu-și facă puțină reclamă? E și un clip pentru posesorii de animale: ”Pisicuțele ar cumpăra Whiskas”. Și cam tot atâta respect față de alegători, în mintea stăpânului lor, Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel