Demi Moore, la spital. ”Epuizare” sau tentativă de sinucidere?

demi-moore
demi-moore

Demi Moore, în vârstă de 49 de ani, care a părut din ce în ce mai fragilă în ultimele săptămâni, a fost dusă de urgenţă la spital în urma unui apel la Salvare. Deși purtătorul de cuvânt la starului a declarat că este vorba de ”epuizare”, există zvonuri potrivit căroră starul suferă din cauza despărțirii de soțul său, Ashton Kutcher.

Potrivit informațiilor, Demi Moore se afla în compania unei prietene când a acuzat o stare de agitație, cele mai multe supoziții susținând un atac de apoplexie.

Cert este că o salvare a fost chemată la vila actriței, de unde, după o intervenție de 30 de minute, paramedicii au transferat-o pe Demi Moore la spitalul din apropiere.

Purtătorul de cuvânt al divei a declarat că actrița trece printr-o perioadă dificilă, fiind epuizată. Anterior atacului de panică, Demi Moore ar fi apelat la o clinică specializată pentru a-și trata epuizarea și a-și refacea starea generală de sănătate.

Există, însă, și zvonuri care susțin că actrița este afecttă de divorțul de Ashton și ar fi apelat la o supradoză de medicamente.

"Ceea ce mă sperie cel mai mult este ca nu cumva, la finalul vieţii, să constat că nu merit să fiu iubită, că există ceva cu adevărat în neregulă cu mine", a declarat cu puțin timp înainte Demi Moore, pentru revista Harper’s Bazaar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel