Declarația controversată a unui doctor despre medicamente

Un medic român a făcut câteva declarații controversate legate de medicamente.

Bogdan Fondrea, un doctor din Timișoara, este de părere că reclamele la medicamente ar trebui interzise, iar farmaciile nu sunt altceva decât fabrici de bani.

VEZI ȘI: Distrugere programatică? Cum a ajuns cel mai mare spital din România

"Reclame la medicamente... Eu, ca și medic, le-aş interzice. Eu, medic, declar că nu cred în medicamente. Cred că farmaciile sunt în mare măsură, doar o fabrică de bani şi medicamentele sunt mijloace de îmbogăţire bazate pe frică şi minciună. Nu este o declaraţie universală, unele medicamente sunt necesare în anumite cazuri izolate, dar de aici până la realitatea de azi, e cale lungă. Să nu vorbim despre prescrierea acestora şi pe ce baze se face prescrierea acestora", spune medicul timișorean, potrivit Exclusivtm.ro, conform Ampress.

"Industria farmaceutică e... departe de conceptul de sănătate. La urma urmei este o industrie", a mai declarat medicul Bogdan Fondrea. Stomatologul este de părere că durerea are o cauză, dar medicamentele "tratează" doar durerea, fără să înlăture cauzele: "Nu există nimic fără cauză. Aşa că, dacă există dorinţa şi pricerea de a găsi cauza, se va găsi şi tratamentul. Şi, îţi garantez că în stomatologie (cel puțin) cauzele se tratează fără medicamente", a mai spus medicul timişorean, scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel